Karsesi Kızlar kocaeli medikalpark hastanesinde normal dogum yapan varmı aranızda? Ay bulamıyorum kimseyi, çok merak ediyorum ya
Alinamoms Karsesi yani ben tam neyi sorucağınızı anlamadım 😂 herkesin bedeni farklıdır o yüzden doğum da farklıdır bu farklılığa göre doktorun hareketi tavrı ve yapılan işlemlerde değişir.
Cansuu41 Karsesi allah seni hiç güleceğim yoktu ya açıkçası bende gölcükte oturuyorum saglikciyim üstüne hiç duymadım gerçekten.. sezeryan var ama normali duymadim
Karsesi Cansuu41 ya gecen ben muayenedeyken dogumhaneden haber geldi iki tane normal dogum olmus aynı anda. Ama bir tanesini burda bulamıyorum ki merakımı gidereyim
Karsesi Rab111 amin inşallah sizinle konusmustuk hatırladım, Yasemin hanıma gidecektiniz gittiniz mi hiç kontrole
babyackgz Alinamoms doğum tecrübesini, çalışanların tavırları veya normal doğumda nasıl bir yol izlendi bu tür şeyleri merak ediyoruz tabii her doktor ve her hastanın tecrübesi farklıdır ama en azından genel bi bilgi almak için
Karsesi Alinamoms Gülünecek ne var bende onu anlamadım? Elbetteki herkesin dogumu kendine özel, ben hastane ve çalışanların tutumunu, süreci merak ediyorum.