Cansuturk Ozge1708 inşallah pzt telrar gidicem keseyi daha rahat görmek ıcın sonra bıdahakınde ıns duycaz tam gorcez yine 7. Hafta en guzel anladıgım kadarıyla
Cansuturk Ozge1708 ne güzel benim işte 5+3 te dün kesem 5 mm göründü ama doktorum dediki pazartesi yine gel
Cansuturk Ozge1708 vajina iç dudak sol kısmına bı apse cıkmıs bende patlmıstı sonra tine olustu dr travazol verdi yrürken bile hıssedıyorum hıc geldimi basınıza boyle bıseyy benim ilk kez geldi
Ozge1708 Cansuturk Benim bundan 4 sene önce falan olmuştu şişlik canm ilaçla geçrmeye çalıştık olmamıştı doktorum daha sonra küçük bi operasyonla almıştı. Aynı şey mi bilmiyorum ama benimkinin içinde sıvı vardı.
melme Sukranender_21 inşallah seninde rabbim yüzünü güldürsün tez vakitte ve hayırlısıyla kucağınız dolar bol bol bebişlerle
Ozge1708 Cansuturk Bilmiuorm ki hiç canm. Bende olmamıştı. Ilaclarini kullanmıyor musun. Doktorunu ara hemen bi.
Mavita27 Sukranender_21 Eğer yumurta fazla ise Ben dondurulmuş embriyo öneririm. Şuan 15 haftalık hamileyim çok şükür en önemlisi psikoloji gerçekten doktorum da öyle demişti🙏🏻
Cansuturk Ozge1708 normal olabiliyor dedi gün içinde hiç olmadı ne olduysa gece uykuda olmuş endişe etmeni gerektirecek bi durum yok kesenin yeride iyi korkma dedi
Ozge1708 Cansuturk Ayy çok güzel canm Çok güzel bir duygu o. Allah’ım devam ettirsin inşallah. Saglikla kucağına alırsın.