Srcozlm17 Kızlar iyi akşamlar ben 16+2 haftalık hamileyim bu zamanlarda bebeğim tekme atarmı acaba az önce sanki vurdu gibi bir kaç defa yeni hamileliğim size sormak istedim
Kucukbirannecik Srcozlm17 Ben zayıf (45-50) olduğum halde 19. haftamda belli belirsiz dalgalanma gibi bişiler hissettim ilk tekmeyi 21. haftada hissettim
Birminiginannesi Srcozlm17 tabi erken ama cok cok zayıf san hissedebilirsiniz tekme atmaz belli damarı fln atışını hissediyorsundur bende boyleydim tekme atıyor zannederdim ama tekme atmaya başlayınca anladım onların tekme olmadıgını ben 16+5 te hissetim
_Mother_ Srcozlm17 böyle baloncuk patlıyormuş gibi mi canım benim o haftalarda öyle şeyler hissetmiştim zayıf isen hissedersin
dugmeninannesiii Srcozlm17 hissedersin tabiki 😍 canım kimisi zayıfsan hissedilir diyor ama ben 64 kiloyla hamile kaldım zayıf değildim yani . Ama 16. Haftada böyle sanki kelebek uçuyormuş gibi ara ara hissetmiştim. Bünye ile alakalı bence.
ayshoo haftamda hissetmiştim bende canım kızımın hareketlerini pıt pıt kalp atışı gibi dondurma yerken tepki verdi🤣🤣