B0220 inşallah bi avazda doğurursun 🤗bizim doktorumuz yardımcımız kendimiz valla onu unutmayın evham yaparsanız kendi kendinizi korkutursanız doğumu zorlaştırmış olursunuz korkmayacaksın ben yaparım diyeceksin derin derin nefes alıcaksın duanı okucaksın doğuran onda kadından eskiğin ne ben kolayca doğurdum senin benden eskiğin ne niye doğuramayasın bak gibide doğurursun valla sadece korkma kimsenin seni korkutmasına izin verme eninde somunda doğuracaksın zaten sadece korkarsan doğumu zorlaştırmış olursun korkmaz bebeğinin gelişine yardımcı olurssn rahatçacık doğurursun o doğum sancısıda böyle saatlerce dayanılmayacak şekilde sürmüyor zaten doğumuna son yarım saat 1 saat kala sancın şiddetleniyor ama zaten sen doğurdum doğurucam az kaldı doktor kontrolü derken çabucakda anlamadan geçicek o sürece doğum için çatala çıktığındada 3 dakkalık işin var 3 nefste olmadı 5 nefesde duyuyorsun bebeğinin çığlığını öyle bebek doğurmakta çığlık çığlığa olan birşey değil flimleriin doğum sahnelerini izleye izleye korkutmultum kendimi millet çığlık çığlığ doğum yapıyor tv de hiçde öyle değil valla derin nefes al ıkın nefes al ıkın olan bu yani doktor zaten bebeğinin gelmesinde yardımcı oluyor ayrı yetten başında ebe oluyor oda karnında ittiriyor aşşağıya 😊