Melosss_4433 Arkadaşlar eşim kendi ailem ve eşimin ailesi ne aşersem ya nereden bulayım ya da yasak var diyorlar bu zamana kadar hep böyle dediler aşerdiğim hiçbir şeyi yiyemedim bu yüzden bebeğinde leke kalır mı acaba?
Anne54 Melosss_4433 ah canım benim aşermemiz saat yada yasak dinlemiyor malesef araba varsa eşin çıkıp baksın belki bulabilir polis durdurursada senin aşerdiğini anlatır olmazmı 😔
Aycan_akay54 Melosss_4433 yemek sepetinden söyle canım kimseye minnet etme eğer yemek. Sepetinde varsa rahatlıkla bulabilirsin
Melosss_4433 Anne54 yasak olmasa bile almıyorlar ki sonra geçiyor isteğim nereden bulalım diyorlar basit bir şey olsa bile 😐
Fasulyemibeklerken Melosss_4433 avuç içini yalayıp göğsüne sür derler canın birşey isteyip yiyemediğinde
Melosss_4433 Fasulyemibeklerken öyle yaparım artık bundan sonra bebeğimde leke kalsın istemiyorum yüzünde çıkarsa diye korkuyorum
Fasulyemibeklerken Melosss_4433 korkma dua et canm kötü düşünme imkanın varsa ertesi günü sen çık markete almaya çalış makulsa
Melosss_4433 Fasulyemibeklerken senin dediğini yapıcam babaannem de demişti öyle yap diye zaten yoksa çpcugum hep lekeli olucak
Aycan_akay54 Melosss_4433 keşke yakınımda olsan ben sana getirirdim 😏 İnan ki böyle olunca çok üzülüyorum gereksiz harcama nasıl oluyor sonuçta canın cekiyor İnan ki böyle yapanlara çok kızıyorum en fazla ne kadar masraf olabilir ki nedir yani bu allah yardımcın olsun
Melosss_4433 Aycan_akay54 yaşımdan dolayı fazla ciddiye almıyor beni eşimin tarafı annemle babam ayrı zaten onlarda geçer diyor sadece eşim desen bir laf öğrenmiş nereden buliyim ölmezsinn sen yalandan istiyorsun falan diyor gerçekten zor ele muhtaç olmak Allah kimseyi kimseyi muhtaç etmesin 😌🤲
Aycan_akay54 Melosss_4433 o kadar haklısın kim rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor bende tek başıma bir hamilelik geçiyorum çocuğumun babasıyla görüşmüyoruz ailem uzak da tek yaşıyorum bazen diyorum keşke canımın istediklerini yemeseydim de bi yalandanda olsa bir olsaydı ( ama sonra aklıma geliyor kimseye muhtaç olmadığım allah var gam yok ❤️ Üzülme bir gün gelir hepsi sana muhtaç kalır o zaman anlarlar senin durumunu dualarım seninle