54Hacer54 esengl_ bacım kaç gün yatacan hastanede 1 haftamı 😀😀 sormak Doğum bir sezeryan 2 gün yatıyor Zaten. Bu kadar kıyafeti ne yapacaksın ☺️☺️ Hem kendine hem bebeye çok koymuşsun bence.
Duygularca esengl_ göğüs ucu çıkarıcı dediğin şey nasıl bişey canım. Benim de göğüs ucum yok çok endişeliyim o yüzden merak ettim.
esengl_ Duygularca göğüs koruyucu diye geçiyor şeffaf ikili. Göğüs ucu Küçük olanlar için eltim tavsiye etti onu aldım onun da küçükmüş bunu almış dedigimi İnternete yaz çıkar yada e bebekten bak bakim ben bilmiyorum yüklemeyi
Anneeoluyorumm esengl_ bunalabilirsin saçını toplamak için toka koy bence tarak ve bebek için nolur nolmaz pişik kremi koyabilirsin 😊 allah şimdiden yardımcın olsun
momteacher Anneeoluyorumm doğuma giderken önlük giyiyorsun altında hiçbişe olmuyor çıplak😀 doğumdan sonra yürüyüş için kalkacağın zaman giydiriyorlar geceliklerini
Tgcckir esengl_ rica ederim canım aynen yeterli. Ben fön makinasıda götürmüştüm saçıma şekil verir resim çekilirim diye benim saçlarım kıvırcık çünkü resim çekilmek için götürmüştüm🙈
Myssr esengl_ ahaha emzirme atleti alin istersenz alcam ama odada giymeye gerek olmaz sanirim cikarken giyersiniz belki o da atlet daha iyi olur 😂😂😂
Papatya-20 esengl_ bebegi koyacakları yere örtü al bence yastık yüzü gibi kundak battaniye olmasına ragmen daha temiz olsun ben öyle yapıcam