Baloglusumm Tam 20 haftalık olduk ama 1 haftadır hareketleri hissediyorum resmen içten rahmime tekme atıyor çok aşağıda hissediyorum normal mi acaba birde şeffaf bazen su gibi bazen beyaz akıntı oluyor akıntı hep var aslında ama bebek hareketleri hep aşağıda
Neslihan1903 Baloglusumm bebeğin henüz göbeğinin altında olduğu için normal canım benimkide hemen hemen oralarda 🤗 23+1 oldum göbek deliğimin iki yanında ve aşağıda oynuyor 🤗 akıntıyı doktoruna sorman daha mantıklı
gozde_oncesaglik Baloglusumm bendede ayni cnm durumlar 20+3 um hep asagilarda gisediodum arada gobek çevresinde sol tarafa toplaniyorki gorse cokmzayif oldugum icin sanirim baya bariz toplaniyor sisiyor sol taraf cok komik oluyor 😂 ck guzel bi his ama hissetmeyincede panik halindeyim
Baloglusumm Homeless20 ay gerçekten mi bende diyorum ne zaman yukarı çıkıcam Allah razı olsun nerdeyse 10 gündür hep rahmime tekme atıyor iç taraftan
sumeyye8aslan Tnozg bende de öyle ya hep de aşağıda genelde yukarıya cikiyo diye okumuştum ama aşağıya hissediyom bende genelde
Homeless20 Baloglusumm sendende razı oldun canım ☺️ Hatta arada hala kadıklarımı tekmeliyor sıpacağzımm ☺️😂
Hamucera Ben tekme hissetmiyorum lakin yürüyüğ yapamıyorum 😢 sanki aşağa düşmüş gibi oluyor bir süre sonra. Bir ağırlık kasığımda anlam veremiyorum.
Baloglusumm Hamucera ben tekme sanıyorum atıyor sanki içten birşey emin değilim ama karnımın alt kısmında baskı oluyor sanki kasiliyo bisey
sumeyye8aslan Hamucera yaa bende de öyle pazartesi gitcem dr sorcam normal mi acaba hep aşağıda ağırlık kasigimda aynı
Baloglusumm Neslihan1903 ne zaman yukarı çıkıcak ki acaba böyle içten rahmime tekme atıyor çıkacak diye korkuyorum ya
Betus-27 Evet benimde o şekilde hatta doktoruma sormuştum olabilir demişti canım ☺️ Bazen göbek deliğimin yanlarına bazen aşağıya pıtır pıtır vuruyor 😅
Betus-27 Hamucera evet ben 19+3 de ilk dışardan hissettim 😍 bugün tam 21 haftalık olduk eşimde bugün hissetti sonunda o gelince elini koyunca duruyor resmen 😂
Hamucera Magnez sumeyye8aslan magnezyum kullanmak gerekiyor dediler. Ay başında bir sonraki randevum. O zaman ancak sorabilirim doktoruma. Aşırı yavaş yürüyünce öyle zorlamıyor ama o şekilde de yürünmüyor yani.
Hamucera Betus-27 maşallaah bebişeee ♥️🥰vallahi babalar şanssız 😁 içerde dolanıyor baba gelince süt liman. Biz de daha 20+2 yiz yavaş yavaş ben buradayım diyor