vildankocc estağfurullah ne özrü 😂😂1. 8 haftalıkken hamile olduğumu fark edebildim o sıralar kızım direniyodu bi kaç haftadır sütü içerken tabi anlamıyodum..öğrenince tadına bakayım dedim şeker aromalı sütten eser yoktu öğürdüm resmen..normalde doktorum 5.aya kadar devam edebilirsin sonra kesmen daha iyi olur demişti de bizimki içmeyince erken kestim..2.soru:erken doğum yapmama rağmen sütüm çoktu bi kaç gün sağmadım ağrım oldu ama dayanılmaz değildi bi hafta ağrı sıkıntısı çektim..3 güne bi sağmaya başladım çok dolunca, öyle öyle azaldı bi ay içinde bitti..3.sorunun cevabı da😂ben tam uyutularak sezeryan oldum,uyandığımda bildiğin bıçak kesiği acısı gibi acıyla uyandım ama canım çok tatlı benim 😂avaz avaz bağırınca hemen etkili bi ağrı kesici yaptılar kaymak gibi oldum😂bence en çok acı veren şey ayılma anı veya karna bastırma falan değil o ilk ayağa kalkış anı oluyo ki o da öldüm gittim denecek kadar değil..bilmiyorum ben zaten panik bi tipim iyiki sezeryan olmuşum diyorum..inşallah bunda da tam uyuturlar.. var ya tertemiz hiçbir şey anlamadan ayılıyosun bi bakıyosun kuş gibi hafiflemişsin,tam benlik bi iş😂