ikizlerinannesi0 Şuan 30+4 deyim doktor 32 33. Haftada gel ciğer geliştirici iğne yapıcam dedi internette okuduğuma göre ciğer geliştiriciden 15 gün sonra doğum oluyormuş doğru mu acaba bilen yada doğmuş bilgi sahibi olan var mı ?
Busbushatun ikizlerinannesi0 ole bi soylenti var ama cevremee cok yaptiran oldu erken dogum risklerine ragmen hep zamaninda dogum yaptillar canm ben cok dusunme
GAda ikizlerinannesi0 doktorunu dinlemende fayda var. Benim alerjimden dolayı 30 hafta vurulmaya başlamıştım iyi geliyordu kaşıntılarıma hiç de öyle 15 gün sonra doğurmadım
Dlngnz ikizlerinannesi0 ben 15 gün önce 4 doz vurdum bi sıkıntı olmadı 🙄 erken Doğum riskimden dolayı
Msydn6 ikizlerinannesi0 bir sıkıntınız mı varki doktor ciğer geliştirici gerek gördü yoksa herkese mi yapıyorlar
ikizlerinannesi0 GAda gerçekten mi bende korktum doktorda bişey anlatmıyor net cevap vermiyor ondan aklım karıştı
ikizlerinannesi0 Msydn6 Erken doğum riski çoğul gebelikte oluyormuş heralde erken doğarsak küvetse kalmasın diye yapıyor