Merve-962019 3 aylığım kaynanam maydanozlu poğaça yapmış sütlü sodalı çol güzel dayanamadım yedim maydanozlu lor peynirli içi bişi olur mu? Aranızda maydanoz yiyen varmı
Dua35 Merve-962019 merhaba ,o kadar yemekten bir şey olacağını sanmıyorum canım ,bende salataların içinde tüketiyorum azda olsa 13 haftalığız
Mavi87 Merve-962019 azı karar çoğu zarar poğaçanın içinde olduğu için az olduğunu düşünüyorum. Bir daha dikkatli ol canım, maydonuz suyu ve bol tüketimi sakıncalı 🌺
Sngl27 Merve-962019 oturup bi Demet maydanoz yemedikçe bişey olmuyormuş 😊 bende enfeksiyon oldu diye limon sıktım yedim bilmeden eşimin doktor Arkadaşı gelmişti ona sordum hiç bişey olmaz o kadardan rahat ol demişti bi Demet yemedin sonuçta dedi 😊
Fasulyemibeklerken Merve-962019 makul yediğiniz müddetçe bir sorun olacağını düşünmüyorum yalnız gebelikte fazla tüketmemek te fayda var kanı cıvıltıyor
Kucukbirannecik O kadardan bişi olmaz kuzum bende 2 kere düşük yaptım şuan 3. gebeliğim riskli gebeyim ama salatalarda olsun poğaçalarda olsun az olmak şartıyla yedim hiçbir sorun yok şuan 21+4 deyim😊
Busra3509 Merve-962019 birsey olmaz tabiki. Ben her kahvaltıda yiorm elhamdülillah bisey yok. Suyunu kaynatp icme ozaman adet söktürcü özelligi varya.
Dila21 Hamileliğimin başından beri sürekli canım maydonoz çekiyor gidip gelip sürekli maydonoz yiyorum Allaha şükür birşey olmadı ☺️