halitefe Arkadaşlar ya bugün bebek kıyafetlerini yıkayayım dedim duru granül aldım ancak önce sıcak suda beklettim biraz çözünsün diye ama bir garip oldu sonra makinenin gözüne koydum hiç almamış makine katılaşmış kalmış öyle farklı şekilde kullanıp memnun olan var mı
Svmcan halitefe ben beyazların hepsini onunla yıkadım hiç dediğiniz gibi bir problem olmadı. Ama ben suda falan bekletmedim makınanın deterjan gözüne koyup çalıştırdım.
Happy-jr halitefe 40derecede yıkıyorum hiç gözde kalma yaşamadım ama bazı kıyafetlerde detarjan kalıntısı oluo
ozgeya halitefe 2 senedir kullanıyorum ama sulandırmadan direkt deterjan gözüne koyarak kullanıyorum. Çok da memnunum.
alindas halitefe ben kullanıyorum memnunum. Bende suda bekletmedim bu arada direkt kullandım. Kalıntı vs hiç karşılaşmadım
halitefe Svmcan bende mi öyle yapsaydım bilemedim ya direk deterjan arkasında ki kullanım şekline göre yaptım bende çamaşırlar hiç deterjan gibi kokmamış ya kaç derecede yıkadınız bu arada 😔
Fatmas Ben direk camasirlarin üstüne döküyorum. Daha hiç sorun yaşamadım. Birde öyle deneyin isterseniz.
Guloyku2021 halitefe 30 derece de tam erimiyo bende duru aldım bütün kıyafetleri yıkadım bazı kıyafetlerinde kalmış ütülerken fark ettim ama yüksek buharda ütüleyince kayboluyo
Fatmas halitefe 2 aydır kullanıyorum. Hiç olmadı. 30 derecede yıkadığım da oluyor. Ama genelde 40 derecede
Minisannesi2904 halitefe ben 30 derecede yıkadım hem bol köpürüyo hemde mis gibi tertemiz yapıyo çok memnun kaldım valla kalıntı falanda bırakmadı
halitefe Guloyku2021 bende 30 da yıkadım ama öncesinde suda çözmeye çalıştım diye mi oldu ki moralim bozuldu ya
halitefe Fatmas sizin dediğiniz gibi deneyim bende direk çamaşırların üzerine dökeyim bakalım ne olacak
Guloyku2021 halitefe yüksek ihtimalle o yüzden olmuştur bide çözdürmeye çalışmadan direk deterjan gözüne koyarak deneyin
Ferahfezaaa Sakin kullananmayin makinayı bozuyor, you tube dan makinanın sorununu yazdım tamir videosuna baktım makinası bozulan kadının makinasının üstünde duru granül vardı, su çeken hazneyi tikamis
halitefe Ferahfezaaa hadi ya demeyin ciddi mi bebek kıyafetlerine ne kullanıcaz ya çokta araştırarak almıştım içeriği temiz diye
halitefe Guloyku2021 son olarak sizin dediğiniz gibi deneyim birde direk çaamşırların üzerine ekleyerek deneyim bakalım inşallah iyi sonuç alırım
Dilara12 halitefe ben uni babynin sıvı deterjanını aldım kullandım çok memnun kaldım arkadaşlarımda kullanıyormuş hem mis gibi bebiş tütüyor😊😊🌸
Nrgs34 halitefe Dalan roxy marka sabun tozu kullanmıştım ilk kızımda memnundum. Şimdi bende duru aldım ama henüz yıkamadım bebek kıyafetlerini.
Guloyku2021 halitefe bebekler için en güvenilir en temiz içerikli olan markalardan biri bu umarım bi yolunu bulursunuz :)
halitefe Dilara12 ya onun içeriği temiz değil diye almamıştım siveno temiz ama oda leke çıkarmıyor demişlerdi
halitefe ozgeya paketin arkasında öyle yazıyor ya demek ki işe yaramıyor o yöntem ben sizin dediğiniz gibi yapayım çok teşekkür ederim bilgi için🤗🤗