Astadavistabeybi Ben çoğunluğu 2-4 ve 0-3 ve 3-6 almışım yenidoğan tulum sanırım 3 tane var 2 de zıbın diğerleri hep 0-3 sizce yeni doğan alayım mı daha doğmadı doğmak üzere Bebeğim en son 49 cm di. E yeni doğanlarda 50 cm
Eda319 Astadavistabeybi 12 tane olmus 🙈ama karışık 03/06ay aldım. NEDENSE Çok al dediler bana daha da alsam mı bilmiyorum
Ecem1818 Astadavistabeybi tulum sadece isimli aldım çünkü çok fazla alt üst takım aldı annemler yenidoğan tulum almadım
As1995 kızlar bende üc dört tane yeni doğan var yeni doğan gerisi üç aylık altı aylık. Almalı mıyız Yelegi alt pijaması felan hep var zaten büyüdükçe mi alsak acaba
Ecem1818 As1995 gerekirse alırsın çok çabuk büyüyorlar benim 7 takım var yeteceğini düşünüyorum hergün yıkanır zaten çünkü hemen yıkamazsan leke kalıyor
Astadavistabeybi Eda319 valla yenidoğan pek birşey almamışım ben eklesem mi doğduğu anı mı beklesem bilemedim
Ecem1818 Astadavistabeybi yok kalmaz merak etme lazım olursa hemen alınır ki yakınlarında alır zaten illa
Ecem1818 Astadavistabeybi Astadavistabeybi benim toplamda 7 tane. Var hepsinden 🙈 kızımda 6 tane yetti 1 ay sonra hemen büyüdü zaten 3 aylıklara geçtim
Astadavistabeybi Ecem1818 avm ler çok yakın mağazalar merkezde oturuyoruz eşim hemen alır o zaman çok eklemeyeyim
1yh- 1 ay olarak yazan zıbınlardan kaç tane almak gerek yoksa doğunca 0-3 aylık zıbınlar olur mu acaba yoksa büyük mü gelir ki
Gull_94 1yh- benek tahmınen 50 54 araı doguyo ay olark bılmıyorum ama bız standart olsun dıye 52 ve 56 olark aldık 4 er tane tahmnnetmek mumkun olmuyo oek kesın olarak bırden buyuyolar bıde
Asyakuzusu Astadavistabeybi Zıbın çok gereksiz. Üst kısım açık kalıyor. Ben almadım. Çırçıtlı body aldım kolsuz ve kısakol. Üzerine 2 yelek, 1 hırka. 1 hastane için şık bir tulum. 1 de yedek. 3 tulum. 3 patikli alt. Bir kaç çorap. 1 de yelekli falan 5′li bir takın aldım. Bu kadar 0-3 ay.
Gull_94 Astadavistabeybi bedenlerı turkıye ıle aynı degl ama yınede yazıyım boy olcusune gore tahmnınen 50 cm anca dogar dıye hesapladık bız o yuzden 4 tane 52 4 tanede 56 almstık yanı 1 veya 2 ay yeter dıye dusunup 10 şu zıbın aldık 56 olark tulum toplamda sadce bı ay ıcın soruyosanız 6 adet yeterlı bence cnku kırlenmıyo kıs ayında dogum yaptgm ıcın sk sk banyoda yaptrmamstk yetmıstı bırden bıyuyolar ılk aylrda zaten
Ortmenanne16 Astadavistabeybi birden büyüdükleri için daha fazla giydirmek adına tulum çok az aldım alt üst takımlar aldım daha çok 😊😊