Kptny ikizlermom çok teşekkürler birde medical vs gibi ozel hastanelerde kamu indirimi oluyo anlaşmalı üniversite hastanesinde de uygulaniyormu acaba
Ummu123 2prens-annesi muayene 158 tl normal doğum 1770 sezeryan ücreti de 640 tl ilhan hocanın 😊 hastanede iki kisilik oda da kalınırsa 30 tl tek kişilik 60 tl suit odalar 90 tl
duygu3460 Kptny evet epey pahalı. Ancak ben buraya sonradan geldim o sırada onu çok övdükleri için ona karar verdim. Gerçekten çok memnunum
Ummu123 Kptny özel muayeneye gidiyoruz biz doğum ücreti sezeryan 640 normal doğum 1770 tl ilhan beyin😊
Ummu123 Simelwelt evet doktorun takipli hastalarına su an 3350 doğum ücreti ama yılbaşından sonra guncellenecek dediler bide sendika indirimleri doğum ücretlerinde uygulanmiyormus 😊
Ummu123 2prens-annesi bilmiyorum ki bende şaşırdım üniversitede böyle olmasına yani gerçekten arada baya fark var normalde sezeryan daha pahalı olması lazim
2prens-annesi Ummu123 ben özele muayene olmuyorum zaten normaline gidiyorum ama merak ettim fiyatları
duygu3460 Kptny aynen öyle Allah hepimize kolay doğum nasip etsin,sağlıkla sağ Salim kucağımıza almayı nasip Etsin