Asyaayaz1 Doktorum adet gibi olmadığın sürece korkma demişti eğer adet gibi olursan hemen gelmelisin demişti eğer şuan devam ediyorsa başka yere gidin yarını beklemeyin sonra pişman olmayın rabbim yardım etsin 🤲
Eminemalinnn Varsa progestan hap al keşke iğne yapsaydı acildeki o hemen etki eder. Dinlen hiç kalkma
iremby Melisa35 progestan vermedi mi yatirip serumda verebilirdi hemen. Baska doktora gozuk istersen. Benden leke geldiginde hemen yatirip serum vermislerdi sonrada kan geldi ilaç verdiler. Yattim full 1.5 ay ayaga kalkmadim ilaclarimi kullandim. Gecti çok şükür
Dilektrhn Başka doktora git hiçbir kanama normal değildir doktor pek ilgilenmemis belli ki kuzum çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın 4 düşük yaşadım Allah kimseye yasatmasin doktor progestan verir bolca dinlen ve tuvalet hariç ayağa kalkma
Aysun1983 Melisa35 adet gibi kanama hiç normal değil cnm sana düşük olabilir deyip hiçbir ilaç ya da iğne vermemesi de enteresan yani
portakalcicegii svdmm16 bende ayan o durumdayım yarın gidicem inşallah. Progestan 200 verdi aşırı halsizim ne yapcam bilmiyorum 😞
Nehirimmm06 svdmm16 canım benden de siyah pıhtı geliyor az da olsa 9+4 haftalık hamileyim ilaç kullanıyorum iğnede bide bel ağrım var sence ne bu 😔
svdmm16 Nehirimmm06 sonra içimden simsiyah bişeyler geldi inanın bilmiyorm neydi ama bebeğim iyiydi üzerinden 3 hafta gecti. Doktorunuzla görüşün en iyi o bilir ben de hiç sancı olmamıştı Allaha emanet bebeğiniz 🙏
Nehirimmm06 svdmm16 bende dün acile gittim kalp atışı kese vs. İyiydi ama bugün çok az da olsa gene geldi o siyah pıhtı 😔
svdmm16 portakalcicegii bebeğin ömrü varsa sıkı sıkı tutunacak bize annesi cok zor bi dönemden geçiyoruz ama pozitif düşünelim inşallah bu günler gececek kanaması olan ama sonra gecen bebeğini sağlıkla kucağına alan birsürü anne var Bizde öyle olacagız inşallah🤗
svdmm16 Nehirimmm06 5 gün devam etmişti benim sonra durdu 3 gün sonra tekrar kahve leke başladı 2 gün sonra yine durdu
Busraaa11 svdmm16 svdmm16 kahverengi leke gelmis benden kasiklarim agriyor arada progestan kullanıyorum ama agizdan sizce bi sıkıntı var midir?