Momandbabyy Selam kızlar son gidişimde kalp atışı için gitmiştik fakat doktor öbür randevuyu 1 ay sonraya verdi. Çok sabırsızım çünkü ilk gebeliğim. Korku da var herhangi bir sıkıntı çıkarda farkedemem diye. Sizin randevularınız ne şekildeydi acaba?
sumeyye60 Momandbabyy Kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 kez çağırır doktor ta ki son aylara dek. Doğum yaklaştıkça muayene sıklaşır. Sabırsız olmanı anlıyorum ama süreç böyle 😊
sumeyye60 Momandbabyy Ha bu arada Allah korusun herhangi bir sıkıntı olursa kanama falan o zaman direkt gidersin acile veya doktoruna o ayrı.
Purpura26 Momandbabyy 4+6 da keseyi gördüm. 6. Haftada çağırdı kalp atışı için. Kalp atışını gördüm. 2 hafta sonra tekrar çağırdı 9. Haftada yani tekrar kontrol etti. 3 hafta sonrada 12. Hafta için ikili teste çağırdı
Elifyali Momandbabyy aynen canm ayda bir kontroller…. Ama sen istedigin zamanlar da da git nie geldin demez ama daha cok erken senin icn… Tekmleri hissettigin an her hafta gitmek isteyeceksin…Allah razi olsun esime ne zaman gitsek mj desem hep gittik…. Doktorum da cok ilgili… Biz artık 15 gunde bire dusurcez muaneyi… Son aylara girdgmz icin… Rabbin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize🙏
Momandbabyy sumeyye60 Çok şükür öyle sorunlarım yok Allah kimseye de o korkuyu yaşatmasın🙏 Tecrübesizlik işte yaşayarak öğrenecem tabi sabırsızlıktan ölmezsem😅
058elf Momandbabyy kalp atışını duyduktan sonraki randevular geneli bi ay sonra oluyo canım, bi sıkıntı hissetmediğin sürece ben kasıklarım ağrıdıkça gittim onun harici ayda bir çağırıyo
Momandbabyy 058elf ilk haftalarda ağrım oluyordu şimdi günde bir iki defa hariç pek olmuyor çok şükür 🙏
Purpura26 Momandbabyy Hayır küçük bir şehirde yaşıyorum 2 tane özel var 2sininde ilgisinden memnun kalmadım. Kadın doğum üniversite hastanesine gidiyorum şuan
058elf Momandbabyy benimde ilk haftalarda sık sık olmuştu normal demişti doktor şimdi bile bazsn soruyorm normal diyo ☺️
Magnolina Momandbabyy maşallah ikili teste kadar 15 günde bir gittik sonra üçlü detaylı ayda bire düştü kontroller