Mucizemibeklerkenn Kızlarr ev süpürürken belime ağrı girdi 16 haftalık hamileyim kitlendim resmen çokta yormamıştım bu durumu yaşayan var mı acaba varsa nasıl bir çözümle atlattı yardımcı olursanız çok sevinirim😞
Baloglusumm Mucizemibeklerkenn bende 20 haftalık oldum her temizlikte belim tutulur çokta yormamak lazım ama her temizlik sonrası her yerim ağrır tutulurum kalkamam 😀
Biirbukeet Mucizemibeklerkenn Benimde hep başıma geliyor canım birgün fazla yormuştum kendimi ve kanamam gelmişti artık herşeyi dinlene dinlene yapıyorum tabi yine ağrım oluyor ama eşimde yardım ediyor bazen
Mucizemibeklerkenn Baloglusumm peki hemen geçmiş miydi canım benim 5 saat oldu hala aynı agrı hiç hafiflemedi😞
Biirbukeet Mucizemibeklerkenn Şu an 31.haftadayım canım daha çok ağırlaştım ufak bi temizlik yapsam hemen ağrılarım oluyor şu an var mesela
Maviss1525 Mucizemibeklerkenn 33 haftalığım bende bugün temizlik yaptım eşimle beraber yapmamıza rağmen belim kilitlendi her yapmamda aynı durumu yaşıyorum yatıyorum 1 saattir yeni yeni açılmaya başladı yatıp dinlenin biraz geçer muhtemelen benim bazen ertesi güne kadar geçmediğide oluyodu
Mucizemibeklerkenn Maviss1525 sanırsam benimde ertesi güne kadar sürecek gibi😔geçmiş olsun sanada inşallah hemen geçer