Dryy Drf bunu yazdıktan yarım saat sonra ilk kez koltukta uyuyakalmışım uyandığımda o kadar mutluydum ki ne yalan söyliyim herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamak iyi geldi herkes belirtilerden şikayet ediyor ama insan hamile olduğunu hissetmek istiyor 🙏🏻
-Y61- oglum0603 tesekkür ederim canım bende haftaya çarşamba gidicem bakalım, karındanmı görülür ondan emin deglim 🙇🏻♀️
Pelinbyrktrlr 6.haftadayım halsizlik, sık idrara çıkma var herkesin midesi bulanıyo ben de niye bulanmıyo diye kafaya takıyorum 🤣 Bir de enterasan bir göğüs hassasiyetim var gündüzleri kayboluyor akşam ilerleyen saatlerde artıyor böyle olan var mı ya 😅
Benbenim oglum0603 bende 8+3 günlük hamileyim aynı şekilde benimde mide bulantılarım ve mide ağrılarım beni öldürüyor ağlıyorum bile o derece
Benbenim Kimbilir38 benimde mide ağrım aşırı oluyor ağlıyorum hatta o derece bide üstüne mide bulntısı yapıyor
Mdnyldz Benbenim evet yaptırdım bir hafta içinde sonuçlarım çıkmıştı. İkili taramamda güzel gecti cok şükür
Mickeymouse Benbenim bende kararsızım sizin gibi ama sanırım onun yerine detaylı ultrason yaptıracağım 12. Haftada da. İkili test bir olasilik Veriyor sonuçta.
Gizem_34 34meray50 valla aynısını bende yaşıyorum napıyor acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumm 🥺
Mickeymouse Benbenim evet geç yapılıyor fakat isterseniz 11-12. Haftada da yaptırabiliyorsunuz. Ben iki kez yaptıracağım yani.
Gamzeeakt 19+3 haftalık hamileyim çok ciddi baş ağrım var benim gibi olan varmıı doktora gitmeme daha var