oglum0603 Aranıza yeni katıldım arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor? Tanışalım 🤗 ilk gebelikmi ? Bende 8 haftalığım mide bulantılarıyla boğuşuyorum :( prilam dr verdi doktor geçmiyor maalesef. Bide kimyasal düşük yaşadım 5 ay önce
Bulutsevdasi oglum0603 8 haftalık olduk bugün. Kiraziz. Bel ağrılarım ve kramplarim başladı. Birde yüzümde gebelik lekesini gordum bu sabah nedense çok sevindim ☺️
aslihangacal oglum0603 aşırı bulantım olmuyo keşke biraz olsa da yemeyi kessem daha 8. haftadan 4 kilo almışım. sadece çok fazla tuvaletim geliyo gibi oluyor, burnum hep tıkanıyo sprey kullanmayın diyorlar tıkanıkken de uyuyamıyorum ne olcak bilmiyorum böyle :(
Anne3 8+ 0 bende 🙃 halsizim yorgunum sürekli uyuyorum beslenmem çok bozuldu su içmiyorum :( ama toparlamayı düşünüyorum da ne zaman :(( bana prilam verdi dr. Kusma bulantı vs olmuyor
oglum0603 Anne3 bende su icemiyordum sonra vucudum susuz kalinca idrarda yanma oldu enfeksiyon kaptim simdi cok sukur bol su iciyorum atlattım. Sende kesinlikle su içmeye çalış.
oglum0603 Kimbilir38 allah yardımcin olsun canım valla bende herşeyi denedim ama yinede bulantim gecmiyor
Benbenim Kimbilir38 benimde mide ağrım aşırı oluyor ağlıyorum hatta o derece bide üstüne mide bulntısı yapıyor
bilisimcikiz Bende 7 haftalık hamileyim. ilk gebeligim 4 ay önce kimyasal geçirdim. Aşırı mide bulantim ve ağız kuruluğum var 1 hafta sonra kalp atışı için doktora gidicem 🤗
oglum0603 bilisimcikiz ne guzel insallah duyarsın o güzel sesi ❤ bende 6+3 te duymuştum kalp atışını insan duygulanıyor o an
Scmn Kizlar ben 4+6 hafta hamileyim ama hic bir seyim yok. Bu normal mi? Bulanti, halsizlik vs. Arada biraz alt karnim agriyor oda cok hafif. Korkuyorum bi bilgisi olan??
Esraa11 Scmn korkmayın canım bende 6 haftada başladı 6 haftada bu haline dönmek istersin tabi bünyeden bünyeye değişir
oglum0603 Scmn korkma canım kese kalp atışı görünce rahatlayacaksın inşallah hep sorunsuz bi gebelik geçirirsin 🌼
34meray50 8+2 benimde ve 2 gündür kabızlık yaşıyorum sürekli çamaşırıma bakıp duruyorum korkuyorum onu kaybetmekten sizdede buna benzer şeyler var mı ?? Bide hissedemiyorum ya karnımda ister istemez geriliyorum 😞
oglum0603 34meray50 bendede şeffaf akıntı çok oluyor hep lavaboya gidince korkuyla gidiyorum inşallah sağlıkla kucagimiza alırız ❤
Gizem_34 34meray50 valla aynısını bende yaşıyorum napıyor acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumm 🥺
Kimbilir38 oglum0603 amin cnm amin valla ne bileyim ilk hamileligimde hamile degilmisim onu analdim 😪 bunda bulanti koku hassasiyeti yemeklerden tiksinme 20 gunde 3 kilo vermisim kusmakdan
Bulutsevdasi oglum0603 cilt bakım ürünleri önerilmiyor. Bebeğe zararlı olabilirmiş..sadece bitkisel keçi sütlü sabun kullanıyorum sivilceler için. Zaten tüm vücudumda çıktı. O yüzden o sabunla yıkıyorum yüzümü felan. Baya iyi yapıyor yara izi kalmasın diye de ayva çekirdeği jeli yaptim onu sürüyorum