Nurr89 Kızlar yarın 36 haftalık oluyoruz .. ismini babası koyacak öyle anlaştık ama bende içime sinen isimler söyleyip güzel bı isim koyalım istiyorum… Aklımdaki isimler öncelik olarak Asrın ..nasıl sizce Duha ve Tuğra isimleri de aklımda olanlar …
Akgl06 Nurr89 oğlumun adı Buğra 2. Erkek nasip ederse rabbim bende tuğra düşünüyorum eşim kabul etmiyor bende ya alaz batın yada ayaz batın diyorum ses çıkarmıyor tabi şimdilik 😂ama bizim cinsiyet kız 3. Çocuk erkek olursa ne der bilemem
Nurr89 Akgl06 benim de oğlumun adı Göktuğ kızım var Ada yibe oğlum olacak bende Buğra istiyodum vazgeçtim şimdi Asrın ismi bana çekici gelmeye başladı bide iki isim olabilir babamızın koycagi isme göre
Nurr89 Nuraymervem babası doğacağı güne kadar söylemiyor bana surprizmis 😅 o biraz daha Osmanlı kökenli isimler begeniyo
Nurr89 haziranin25i aklıma takıldı bı süredir eşim de pek sana bırakmam anlaşma yaptık diyor .. birden hoşuma gitmeye başladı ama bakalım ne olacak
Nurr89 19231923 ben daha hamile kalmadan oğlum olursa Göktuğ koyacam diyordum canım 😅 çok seviyorum bu ismi … Uygun olarak Buğra yada Tuğra istedim eşim mizmizlandi… Şimdi de Asrın a taktım kafayı …
Nurr89 Gizemceylan canım birden aklıma geldi öyle bu ara ağırlığı bu isme veriyorum. .. kibar isim seviyorum 😅
19231923 Nurr89 bende kızım olsa Asu çok istiyordum erkek hiç düşünmemiştim iki isim hiç sevmiyorum bi bu isim hoşuma gitti ☺️
19231923 Nurr89 benim ilk çocuğum daha erkek olcak Göktuğ ikinci kızım olsa hayalimiz di eşimle sevgiliykrn Asu koycaz dedik inşallah nasip olur koymak bana da🥰
Nurr89 minikbaby06 canım bazı isimler kız ve erkek kullanılabiliyor bu da onlardan .. Kur’an i Kerim de 93.sure .. kız ve erkek yazıyor abes mi olur ki erkekde