Sonunda bende doğum hikayemi yazıyorumm kızlarr🥰 Rabbim isteyen herkese bu hasreti tez zamanda sağlıkla tattırsın inşallah🙏🏻😇
23.12.2020 Çarşamba gününe saat 14.00 a sezaryen randevumuz vardı erkenden gidip yatışım yapıldı ve ebeler gelip önlüğümü giydirdiler😋 Saat 14.00 da ameliyata alınacağım derken hooop 11.35 te kapımı sedyeli bir hasta bakıcı hadi gidiyoruz diyene kadar hiç heyecan veya duygusallık yoktu bende 😄annem ben giderken ağlıyor eşim endişeli ama ben ameliyattan çok korkuyordum fakat güçlü olmam gerekşyordu çünkü eşim benim adıma aşırı endişeli ve korkuyordu stresliydi. Eğer bende ağlarsam o daha çok stres yapacaktı emindim. Ameliyathane kapısına geldik tam içeri gircekken eşimle göz göze geldik ve o anı hiç unutamıyorum hala gözümün önüne geliyor duygulanıyorum🥲bana endişeli gözle bakıyordu kıyamamm😇😇 Yine ağlamamaya çalıştım son derece dik durdum ama içten içe korkum vardı sonuçta spinal anestezi ile bebeğimizi kucağımıza alcaktık. Belimden iğnem yapıldı ve hemşireler ayağını kaldır falan diye soruyorlar kaldıramadığında ise operasyona başlıyorlar. Neyse başladık operasyona ama bende aşırı korkudan dolayı panik atak başlangıcı oldu. Bebeğini çıkarıyoruz dedi doktorum ve ağlama sesiyle gelen bi Allahım sana şükürler olsun duygusallığıda vardı. Sesini duymuştum ne kadar şükretsem azdı sağlığı iyiydi herşey olması gerektiği gibi ilerliyordu. Bebişimizi odaya çıkardılar ardınan benim dikişler falan uzun sürdü bu sürede bende patik atak başladı daha çok korkmaya başladım ama korkulacak kesinlikle bişey yok benim bıçak altına yatma korkum olduğu için bu kadar stres yapmıştım. Neyse kızlar 10 dakika sonra da beni çıkarırkarken eşim beni bekliyordu annem beneğimle odaya çıkmıştı❤️ Beni gördükten sonra suratında bi ohh şükür gibi ifadesi vardı kıyamam. Ameliyathane evet çok soğuk çıktığımda aşırı titreme vardı. Odama girdik bi baktım minikk prens beni bekliyormuş gözleri beni arıyomuş meğerse 😔 hemen emzirdik allaha şükür memeyi de kabul etti sütümde geldi. Benim kucağımda çok sakin ve huzurluydu miniğim🥰🦋 bu arada sondayı uyuştuktan sonra takıyorlar kızlar acı vs olmuyo zaten uyuşuksunuz 😀 ilk ayağa kalkma sandığım kadar zor olmadı ama benim sezaryen hikayem çok da güzel bi anı da değildi benim için açıkcası. Ameliyat sonrası vurulan ağrı kesici bana fayda etmedi daha kuvvetlisini vurdular biraz daha iyi oldum. O gece bol bol yürümeye çalıştım. İlk idrar ve gaz çıkarma çok zor geçti benim için. Hala gaz sıkıntım var ve o gece bana iki defa toz sulndırıcı verdiler gaz sıkıntım için fayda etmedi kesinlikle. Gece tekrar ağrı kesici vuruldum. Sabah doktorum kontrolde lavman yapılmasını söyledi. O kadar rahatlamıştım ki keşke önceden yapsaydılar diye düşünüyorum😄 öğlen taburcu falan oldum şimdi toparlamaya çalışıyorum fakat ağrılar acılar insanı çok zorluyor. Benim hikayem böyle çokk uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar❤️ allah isteyen herkese bu efsanevi duyguyu yaşatır inşallah🙏🏻Happy kidste görüşmek üzere🙏🏻😇❤️