Selinaymurat Neserdi Amin inşallah ya zorluklar zaman yaklaştıkça artıyor galiba ama olsun onlar için dayanıp sabredicez artık
Selinaymurat Yelizimmmm3447 Amin inşallah zamanınız tez geçsin dileğimle hepimizin sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat tubiii0106 maşallah az diyelim azalsın ben hep öyle yapıyorum güzelce geçsin zamanınız inşallah
tubiii0106 Selinaymurat uygulama 94 gosterio da benm iknci hamileligim ve sezeryan olcgi icin 10 gun onceden aliniyor die bliyorm ondan 84 yazdm😊
Selinaymurat tubiii0106 doğrudur olsun sizin için hangi zaman iyi olucak sa hayırlı olucak sa öyle olsunn
Kubrabdr Melike0642 benim de ufak tefek şeyler kaldı çoçuk odasına karar verdik onu sipariş verdik haftaya gelcek odasını bugun boyattık. Heycanla bekliyoruz canım ❤️🌹
Burcudlkts Selinaymurat saolun benim daha once 2 kaybim oldu oyuzden biraz tenkinliyim allah hepimize evlatlarimizi kucamiza almayi nasip etsin esyalar kolay 🤲🤲🙂👼
Selinaymurat Burcudlkts Allah yardımcınız olmuş şükür bu sefer inşallah gönlünüze göre versin öyle herşey kolay halledilir siz sadece iyi olmaya sağlıklı olmaya bakın
AsliCan25 Selinaymurat 23+1 haftaligiz sezeryan düşündüğüm için 38. Haftada olsa doğum 15 haftam kaldı olarak hesaplıyorum:)) birde 1 hafta önde bebişim belki de 14 hafta kaldı. Heycan doruktaaaaaa. Sağlıkla gelsin bebelerimiz insallahhhhh
Selinaymurat AsliCan25 Amin inşallah ne kadar güzel zaman sizin için azaldıkça azalmış yaa iyiymişşş tam gün olarak ne zaman hazırlıklara başladınız mı 🤗