Selinaymurat Magnolina içinize nasıl doğduysa öyle olsun inşallah gününde gelsin sağlıklı şekilde maşallah
Selinaymurat Cereninci oh az kalmış diyelim öyle olsun zamanı pek çabuk geçiremesekte her anın ayrı güzelliği var inşallah
Selinaymurat Sevda38 varmış ama napalım geçer inşallah ya gözümüze büyütmeyelim yani geçer diycez sabredicez
Dgull Selinaymurat normalde 114 ama riskli gebelik ve serklajlıyım wc harici kalkmıyorum. Onun için 38 i baz alıyorum o zamanda 100 gün kalıyor. Kafalar duman 😇🧿🤣
Selinaymurat Dgull Allah yardımcınız olsun inşallah dikkat edin kendinize yani yatın sadece dinlenin hiç birşey yapmayın siz ve bebek iyi olun da
Selinaymurat Melike48 sezeryan olacaklar daha mı iyi ne zaman azalıyor ya ben normal düşünüyom ama zaman azalması insanı cezbediyor ya 🤗🤗
Dgull Selinaymurat bi doktor vardı. Doğumun şekline değil amacına odaklanın diyordu. Sezaryen normal takılmayın bence sağlıklı doğsunda çok şükür geçmeyen yara bere yok 🙏
Selinaymurat Dgull Amin inşallah tabiki öyle hepimiz sağlıklı huzurlu mutlu günlerde doğuralım da gerisi tabiki geçer de olur da
biranneikikedi Selinaymurat 98 gün kaldı 🤩 su gibi geçecek gibi geliyor günler 🤩 alışveriş tamamlandı şimdi yıkayıp ütüleme, hastane çantasını hazırlayıp bi köşeye koyma kaldı 🌺
Selinaymurat biranneikikedi ohoo sizin bitmiş ya benim daha herşey duruyor daha yeni yeni almaya başlıycam
Kuzeyannesi melmural Akile3333 şafak 81 benimkid3 heyecan basdıkça basıyor valla allah yardımcımız olsun🙏🙏
Yasemin0058 Selinaymurat Selinaymurat Şafak 113 😍🧿 hastene çıkışı alındı hastane odası için süslemeler haftaya hazır olur ve beşiğimizde haftaya 🥰😍
Kuzeyannesi senakhrmn benimde sezeryan allah yardımcımız olsun tam 81 gün kaldı dediğin gibi sezeryan olduğu için daha erken olabilir🙏🙏
Kubrabdr Melike0642 banada dedi 12 Nisan canım 🤭ay çok heyecanlıyım başkasıyla aynı gün olunca çoğu gitti azı kaldı