Selinaymurat MehtapErol yaa yine olsun ikili rakamlara düşmüşsünüz siz Allah kolaylık versin tez zamanda geçsin hepimizin günleri
MehtapErol Selinaymurat Elhamdülillah, çoğu gitti azı kaldı. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım evlatlarımıza inşaAllah 🤲🏻😊
Selinaymurat MyPrncssArwen benim erkek bebeğim olucak inşallah çok hareketli bu aralar iyice arttı geceleri felan da artıyor
Selinaymurat Nisanurunannesi3850 Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah düzenli uyku yok kalmadı geceleri az az uyu uyan bel ağrıları biraz oluyor
Selinaymurat Evremadas ay ne güzel ya bende başlıycam artık çok heyecanlıyım bir yandan da nasıl yapıcağımı şaşırıyorum merakla
Evremadas Selinaymurat yaparsın yaparsın en zevkli şey:) sadece 0-3 aylık her gördüğün şeyi alma çabuk büyüyorlar çünkü giydiremeyebilirsin.
Hatice-ts kader_ozol maşallah cnm allahım bebislerimizi kucağımiza almayı nasip etsin hayırlısı sağlıkla amin
Selinaymurat Evremadas bencede onu çok denildi bende öyle düşünüyorum 6-9 veya 9 - 12 alıyım diye düşünüyorum