mervebilal09 36 haftaligim arkadaslar dun gece kanamam oldu hemen hastaneye gittim ve 2 cm acikligimin oldugunu soyledi doktor ama dogumun baslamamis dedi sancim yok ama ishalim sabahtan beri dogurucam mi lutfen bilgi verir misiniz🥺
Tugceasel_ mervebilal09 bu konuda bilgim yok henüz o haftalara gelmedik ama rabbim sağ sağlim doğumlar yapmayı evladınızı sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Karahanesra mervebilal09 aslında ishal de bi doğum belirtisi açıklıkta varmış doktor niye göndermiş ki seni
ayseliva mervebilal09 ishalde doğum belirtisi oluyor çoğu zaman dikkat edin zaten 36 doldurmak miladini doldurmuş oluyor hakkınızda hayırlısı olsun
Tgcclskn mervebilal09 benimde nst de sancı çıkmıştı ve açıklık 2 cm di hemen ciğer.gelistirici.igne vuruldu ve serum takıldı 1 gece hastanede kaldım sonra taburcu oldum bol sıvı tuket ve yat.hic.kalkma dedi inşallah seninde öyle olur canım kısmetse haftaya doğumum benimde
[silindi] mervebilal09 sancın yoksa suyun gelmediyse nişan bpzulmadıysa evinde yat dinlen canım hemen hastaneye. Gitme sunni sancı takıyolar zorla dogurtuyılar allahım yardımcın olsun dogum başlasa başka belirtilerde olır