Muhabbat00 Son 14 günümüz kaldı Allah’ın izniyle sah salim alırız kucağımıza inşallah 🙏 hafta sancılar oluyor bazen sizde durumlar nasıl kizlar
Umksanbe Muhabbat00 son ➍ gün diyor uygulama ama 🙊 gelen giden yok daha bende de heyecan var ama yerini korku almış durumda ☹️☹️☹️
Senacbryk Korku yok nasılsa o ordan çıkacak kimsede kalmadı 😀😀 merak var gelse de görsek birde sabah hafif kan geldi ama damla neydi bilmiyorum
Senacbryk Muhabbat00 hayır sabaah silince gördüüm ama damlaydı dahaa sonra da yaşamadım bebeekte haraket ediyordu gerek duymadım
ipekipek Son 18 :) 4 gün sonra çatı muayenesi olacağım bakalım. Heyecan çok ama, neyle karşılaşacağım ne olacak nasıl olacak herşey belirsiz olduğu için:)
61Aysen Umksanbe bzimde son 5 uygulmya gore bizdede gelen giden yok belirtide yok bakalm galiba 2020 de gelmek istemiyolr😂 saat 2 den beri cok nadr igne batr gbi biseylr oluyo karnimn altinda ama anlamadim
Beygova34 Benimde 10 gün kaldı heyecan dorukta spinal olucam.hem heyecan hem hafif korkum var.sancilarim var ara ara ama nst de hiç çıkmadı.
Umksanbe 61Aysen çok ilginç benimde karnımda şuan paşazade aşırı kasıldı kaldı hafif de bi sancım var 🙊😂 doğum yakın mı acaba ayyy hecaaaanlandım bir an jdjdjjd😂😂😂
61Aysen Umksanbe Bnmde ole gobek.deligm orda yığılıp duruyo elleyince gevsetiyo kendini ole yapnca batma hissi dha cok geliyo snki. Gobegmn alti bombos gobek deligimdn yukarisi da taş gbi