Ayse_33gamze Kızlar 20 haftalık gebeyim ama bir doktorum erkek dedi bir doktorum kız benim gibi hala cinsiyeti net olmayanlar var mı 🥰
Deletedmom27 Ayse_33gamze ayy Allahım yaaa😍kıyamam sana..başka bi doktora daha git annesi için içini yiyodur acaba ne diye…gerçi detaylı oldun mu orda gösterir belki kuzu🥰
Ayse_33gamze Flower3 erkek diyen doktorum cinsel organını gösterip %99 erkek dedi öteki gittiğim doktor %99 kız dedi 🤦🏻
Beyzacm Ayse_33gamze ya acaba saçma bir soru ama pipiye benziyor muydu 😬🙈yani gösterip de bu kadar yanılması
Hemsiremom Ayse_33gamze benim de aynı oldu özele falan da gittim herkes bi farklı dedi.17+3 üm şu an artık 25 Ocak detaylıda netleşir diye umut ediyorum
Ayse_33gamze Beyzacm kız ultrasonda bacak arasında gösterdi işte 😀 eğer kızsa göbek kordonu girmiştir bacak arasına diye düşünüyorum 😀
Merveguvencapan Beyzacm kız bebeklerde de hafif çıkıntılık olabiliyomuş yerine tam oturmamış görünce erkek sanabiliyolarmış
kadriye25 15 haftalık iken gittim erkek dedi bu haftalarda söylemiyorum dedi ama bunun ki net gözüküyor dedi. Tabi ben heyecandan ultrason kağıdını bile unuttum orada 🤭🤭
Hemsiremom Ayse_33gamze ben de kız kıyafetleri aldım ya hevesleniyorum ama bakalım ne olacak bi oğlum var