2463nry Eminik canm 28den beri riskim vardı çok şükür 36 daym şuan dinlemeye çalış sürekli rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn
Canes beyza-guven ay darisi bana ve bizim gibilere insallah bende 25 haftaligim rahim agzim 25mm olculdu 2gun hastanede yattim suan progestan magnezyum ve diger vitaminlerimi kullaniyoruz insallah dediginiz gibi benimde bu gunler gecer yatiyorum hep korkudan aklimiz cikiyor hicbir seyvyapmiyorum sadece tuvalet ve arada evde dolasiyorum o kadar insallah bizde o haftalari ve zamaninda dogumu gorebiliriz rabbim sizede saglikla kavusmayi nasip etsin
beyza-guven Canes amiin insallah rabbim sanada sifa versin bol. bol. dua et korkma allahin izniyle bisey olmaz bende oyleydim ilk iki hafta sadece wc icin kalktım inan korkuma duş bile almadim iki. hafta ya. sonra doktorumu degistirdim mecburen çünkü hastaneden ayrilmisti doktorum. baska bi doktora gözüktüm ay iyikide gozukmusum gercekten cok rahatlatmisti beni evinin işini yap yemegini yap sadece kendini cok yorma dedi öyle ilerliyoruz bakalim ama supurge falan kesinlikle acmiyorum egilmiyorum.ilaclarla bu zamana kadar geldik bakalim insallah zamaninda vaktinde dogar
zynpcknn Eminik canım benim ablam 6.ayında 1 cm ya da 2 cm açıklığı vardı arada bir sancısıda oluyordu devamlı hastaneye gidip duruyordu sancıdan dolayı iğne yapıyorlardı şükür o açıklığıyla 39.haftada doğum yaptı
Nemur Haftada öğrendim bende erken doğum riski olduğunu 30 ‘a henüz ulaşamadık 29. Hafta içindeyiz inşallah 34 ü geçtiğim günü görebilirim. Kasılmaları olup ilaç kullanan var mı? Hangi ilaçları önerdi doktorunuz ? Nificart ve duphaston kullanan var mı?
Toprakdag Nemur 25+3 de serkilaj oldum rahîm ağzında açıklık sancı vardı 23de sancım vardı açıklık yoktu şimdi nidicard, progestan, magnezyum, endol kullanıyorum şimdi 27+0 oldum
Oznuryunus Eminik canım hiç korkma benim 25 de belki daha oncedir riskim vardı şuan da doğmuyor 38+6 yım ☺️☺️
Bhr_21 Eminik ben ben ben 😁😁 cok şükür 38 haftayı gördük 😍 benim iki kızım da erken doğmuştu bu 3. Gebeliğim Buda erken olacak dediler basta ilac iğne falan verdiler ama cok şükür bugünü de gördüm cuma günü sezaryen olacam inşallah 😊😊
Bhr_21 Eminik yok yatmadım ama evden çıkmadım günlük ev islerimi temizliğimi hep yaptim yani daha da yapıyorum😅 cok nadir dışarı çıktım çıktığım da da arabayla sadece yani yürümedim