Merhaba kızlar burda beni bazılarınız bilir ilk bebegimi 29 haftalıkken plesentanın erken ayrılması sonucu karnımda kaybettim sezeryan oldum bu beni piskolojikmen cok etkiledi yinede dua ettim araştrdım nedenini pıhtılaşma cıktı bunun yanında rahmim kalp şeklindeydi ilk sezeryanımdan 5 ay sonra hamile kaldım hemen oksapar ve corasprine başladık doktorumla hamileligimin 16 haftasında başka ile tayinimiz cıktı doktor degişikliginden dolayı cok korktum durumum riskliydi ve bilen birinin takip etmesi gerekirdi en sonunda bircok doktor degiştirerek 32 haftamda doktrumu buldum cok güzel takibimi yaptı bilgilendirdi 36 haftamdaydım artık ama bbeegim hala dönmemişti 23.11.2020 tarihinde akşam eşimle otururken bebk kafasını yukarı ayaklarını aşagı ittirmeye başladı acayip agrım oldu. Eşimle ben galiba bebek dönmeye çalışıyor ama rahmimin şeklinden dönemiyor diye düşündük. Aralıklarla sürekli yaptı bunu vajinama cok baskı yaptı neyse gece yattım bebk hareketi kesildi oynuyorum yok saat 6 oldu kalktım tuvalete o hareketli bebekten tık yok mutfaga gidip agzıma tatlı attım yürüdüm soluma yattım baktım hareketlendi yavaş yavaş bende bi oh cekip yattım ertesi günü kontrolüm vardı kaktıgımda saat 12 ydi eşim mesaj attı geliyim seni alaıyım kontrole bugün gidelim agrın oldu onu sorarız hem diye bende tamam dedim o gelene kadar kahvaltı yaptım 1 bucuk gibi gittik sıramız geldi doktor baktı bebek cok aşagıya inmiş dikişlerine baskı yapar böyle ddi bende gece olanları anlattım cok agrım oldu gelecektim dedim keşke gelseydin dedi beni hemen yukarı dogumhaneye yolladı nst ve acıklıgıma bakılması icin 2 cm acıklıgım cıktı doktora söyledim bu arada saat 3 bucuk falandı hemen sezeryana alcam seni dikilerin incelmiş biraz daha beklersek bebek yırtacak dedi normalde 37+5 gibi planlı sezeryan olacaktım eşimi cagırdım doktor anlttı hemen yatışım yapıldı eşim eve bebegşn eşyalarını almaya gitti o gelene kadar beni hazırladılar olayın şokuyla hemişrelerin işine karışmak istemedim sondayı taktılar ama hemşire yeniymiş 2-3 kere denedi cok canımı yaktı neyse ameliyathane görevlisi geldi beni almaya eşimi aradım hemen nerdesin diye o da gelmiş ameliyathane önüne gel beni oraya götürüyolar dedim girerken karşılaştık gülüştük amleliyat ekibim cok iyiydi herşey sohbet havasında gülüşmelerle gecti belimden uyuştrdular 10 dk sonra melegimin aglama sesi geldi cok duygulandım agladım yanagıma getirdiler elini uzattı o bezelye parmaklarından öptüm doktor hemen babaya da gösterelin dedi eşimde görmüş hemşireler sana benziyo diyoalr doktor bence babayı görmediniz herlade dedi bnaa o cocugu nasıl tavladın kız maşallah ne yakışıklı dedi anestezi doktorum belki oglumuz kızımızı tavlamıştr dedi gülüştük bebgim nasıl iyi mi dedim herşey yolundaydı 2750 dogdu beni diktler bebegimi cocuk doktruna götürdüler ben odadayken getirdiler inanamadım bu gzüellik benim mi Allahım dedim rabbim isteyen herkese nasip etsin emzirmeyi denedik bebegim emmedi malesef erken dogdugu icin cenesi gücsüzdü sütüm hemen geldi ama tutmadı bebegi doktorumuz küveze alalım ac kalmasın dedi nasıl üzüldüm🥺sonra yüryüşüm falan cok kolay oldu burada okudugumda sipinalde cok baş agrısı oluyo diyolardu benimki aksine baş agrım hic olmadı omuzlarım tutulmuş gibi oldu agrı kesici yaptılar biraz hafifledi akşam 11 gibi küvezde bebgimi gösterdier cok şükür durumu iyi akcigerinde hafif enfeksiyon varmış ve emme refleksi zayıfmış süt sagıp getirin dediler dün taburcu oldum bugün süt götürdük inş yakında bebegimde cıkacak herkese kolay dogumlar diliyorum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ben melegime kavuştum darısı sizlere🙏