Han-003 Kızlar bugün BİM’den mama sandalyesi ve biberon aldım markaları pilsan ve wee bayb sizce iyi mi
Beyziikoo Han-003 Gayet iyi meraklanmayın 😁 Yani zaten biberon uçları değişiyor istediğiniz zaman yeni uç takarsınız, mama sandalyesi de bebişin oturmasını sağlasın yeter biraz öyle bakmak lazım 🤗
Hicranyigit Han-003 gayet güzel pahalı markalara para vermeye gerek yok bende emzik biberon bimden aldım wee baby de gayet güzel bir marka içiniz rahat olsun
Sb123 Bende emzik ve biberonu bimden aldım tüm kardeşlerim o markayla büyüdü ben gereksiz buluyorum avent falan o kadar para vermeyi
Demiralpmoms Han-003 Ben de aldım biberon ve mama sandalyesini güzel duruyor. Kullanınca görucez artık🥰
Aysima288 Han-003 güzeller bence ama biberona belki çok ihtiyacın olabilir benim bebeğim emmedi mama kullanıyorm philps avent aldm içi kötü oldu attım onu şimdide nuk kullanıyorm canm bazen biberonlar kötü olabiliyor
Han-003 Aysima288 bilmiyorum canım uygun olunca aldım avent baya kullanan var öneriyorlar da bunu deneriz olmadı gerekirse alırız mecbur
Sumsumm Han-003 mama sandalyesinin uzerine minder al canim icinde yok zaten. Ben e bebekten alacagim orada uyumlu minderler var