Tuuanammm twoboys05 bana da 13 ve 17 haftada kız dedı ınsallah degısmez . Bı oglum var bunu da kız ıatıyorum saglıklı olsunda
Sinemmm03 twoboys05 ayni banada 13 haftalikken kiza benzetildi bu hafta erkek dediler bende bi umut kizdir diye umut ediyom tabi saglikli ve hayrli.olani versin rabbim
twoboys05 Sinemmm03 benimde ikinci oğlum 😊 kız hayallerim vardı adı bile hazırdı ama sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun tabi🤲
Ukubrakoc Sinemmm03 ya herkes kız istiyor ben neden erkek istiyorum ilk erkek dedi alıştım diye mi acab
Hazan_yeli25 twoboys05 ilki kız olsa iyi olur hayırlısı sağlıklı olsun da 🤗kız kardeşim yok sulalede masallah ful erkek kuzenler falan o yüzden kıza hasretiz 😂
twoboys05 Sinemmm03 ben bi umut detaylıyı bekliyorum annem kız kardeşim örgü yapacaklar izin vermiyorum detaylıya da gireyim öyle diyorum😂😂
Ukubrakoc Haftada erkek dedi 13. Haftada erkek dedi geçen hafta gittik 18 haftada kız dedi acaba yanılmış mıdır diye düşünmüyor digilim başka doktora gorunsem mı diye de düşünüyorum
Sinemmm03 twoboys05 yaa bizimkiler kiz yelegine basalamislardi bile bende diyom bidaha ki.kontrolde kesinlesir diye 17 +5 iz biz siz
Ukubrakoc twoboys05 evet girecem ama sıra yok randevular kapalı, amin Allah’ım herkesin bebeğini hayırlı sağlıklı olmayı nasip etsin .
twoboys05 Ukubrakoc ilk gebeliğimde erkek istiyordum benim abim yok abi olur diye o tuttu ama şimdi kız istiyorum tutmadı😂 kızım kosaydı erkek isterdim olmayanı istiyor gönül😊
Nisan30 Ukubrakoc benimde gönlümden geçen erkek ama olmayacak biliyorum 🙈bir kızım var bide oğlum olsun isterdim ama bütün belirtilerim kız gibi ilk erkek dedi doktor sonra kız gibi sanki dedi 13 haftada insallah gönlümüzden geçen olur 🤲🏻🤲🏻