Nazlicann1993 33+2 olduk çok şükür ama bebeğimin kıyafetlerini yikamadim daha çantada hazır değil erken mi sizce?
ssnnmmm Nazlicann1993 bence yavaştan başlayabilirsin artık hem daha fazla ağırlaşmamış olursun hemde ne olur ne olmaz hazır olmasında fayda var
Duygu3437 Nazlicann1993 valla erken olsun geç olmasın bence vakti yok kıyafet yıkamanın ve çanta hazırlamanın hem eksikleri de görüyorsun
Cnsugur Nazlicann1993 valla bende 37+5 hala hazırlamadım planlı sezaryan benimkisi belki onun rahatlığıdır bilemedim 🤷♀️ Yılbaşından sonra gitçem hastaneye o zaman gün vercek doktorum büyük ihtimal ocak 12
aysiin Nazlicann1993 bende 36+4 haftadayım herşey hazır ama hastane çantamı daha hazırlamadım. Ama benimki planlı sezaryen olacak ondan rahatım 8 ocak gün verdi doktorumuz bugünlerde hazırlayıp koyacağım
Beyzan Cnsugur Allah sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin siz 12 ocak diyorsunuz ama belki minik erken gelmek isteyecek belli olmuyor hazırlıklı olmak gerek bence kıyafetler yıkanmış ütülenmisse çantaya koymak kolay iş ama hiç biri yoksa ve evde kurutma makinesi de yoksa vakit alıyor ozellile tek kişi yapıyorsa
Ght Canım valla 31de başladım utuledim falan dün aldım hazirlayaym diye emzikleri kaynatmamisim emzirme sütyenlerimi yıkamayı unutmuşum falan iki hafta oldu toparlanip hazırlayamadim tam yani.Bence başla kuruması ütülemesi planlamasi 2 haftani alır yine
Oglakdorukcum Nazlicann1993 en bırcok seyi almıstım ama cantaya dizmemeiştim 37 haftamda dizmeye basladım zaten kolay o ama ara ara aklınızdakileri alın çantaya koymak en sona kalsın zaten ozaman ne var nee yok görmüş oluyorsunuz hemde cogu seyi almıs oluyorsunuz
Busraveminisi1 Nazlicann1993 ben 34. Haftada bitirdim hepsini canım ilerledikçe zaman zor oluyor bel ağrısından bir de her şeye karşı hazırlıklı olmak lazım
Busra34ybg Nazlicann1993 bencede canım artık hazır olmalı herhangi bi sürprize karşı hazırlıklı olmak lazım sağlıkla gelsin :)
1prensesgeliyor Nazlicann1993 ben 29 haftalikken kanamam oldu ve hic birini yikamadigim gibi eksiklerim coktu. Hastaneye giderken tek düşündüğüm ben napcam oldu. Esim aliriz hastaneye yakin yerden dedi ama asla yikanmayan ütülenmeyen bisey giyilmemeli sagliksiz yani. Cok şükür eve geldik ama gelir gelmez yikayip eksiklerimi almak oldu. Bende erken diyordum ama ne olacagi belli degil
haziranin25i Nazlicann1993 bebeğin kıyafetleri 25.haftada komple yıkanması utulenmesi bitip mobilyalarına yerleştirdik. 34+6 dayız kızımla bu hafta çantasını hazırlayacağım.
Limonlimon Nazlicann1993 senle çok yakınız ben yıkadım ütüledim çantayı da hazırlıyordum ki eksiklerim varmış hazırlarken farkettim… tamamlarım haftaya diye düşünüyorum bence hemen başla eksiklerini görmüş olursun 👍👍
Zeyzey1616 Nazlicann1993 canm geç bile kalmışın hazırlamak için allh korusun ne zaman gelicegi belli olmaz bebişlerin hazırda durması gerekiyor zaten yaklaşmış doğumun son zamanlar daha zor olur hazırlamak
Rehile 28 da hazırladm Kendi çantam kaldı Bide Miniğimin Bir iki eşyası yıkanacak Fazla gece brakmadm kendim 29+2yim
Jdiebsh Nazlicann1993 hiç erken degıl agırlaştıkca cok daha zor oluyo ben 29 haftalıkken hazırladım koydum iyidie hazırlamışım evımı ne dıp bucak temızledım son zaman bıdaha gecerım üstünden ama bu kadar zor olmaz agrılar falan aldı başını gıttı 34+5deyız agrılarımdan duramıyorum şimdi
Myssr Nazlicann1993 34 deym yebi yikadm utuledm kurutma makinesine ragmen çok yoruldum. Kurutma yoksa bence başla kurumasi zmn alir kış gunu
Beyzan Nazlicann1993 ben çantayı 35. Haftada hazırlamıstim her ihtimale karşı hazırlıklı olsun diye ki zaten insan hem ağırlaşıyor hem isteksizlik geliyor bence iyiyseniz artık yıkayın yerleştirin çekmecesine dolabına. Çünkü kış mevsimi kurutmak daha zor sonra ütülemek var. Unutulan şeyler oluyor insan tekrar tekrar bakıyor güzel oluyor erken hazırlık