Erguvan Selam 5. Haftadayım dunden beri sulu kan gibi akıntı gelıyor rengı bi kahverengi bi pembemsı oluyor suan bıraz daha kırmızı oldu doktorum progestan verdi bişey olmasından korkuyorum böyle ilk haftalarda akımtı yaşayan varmı acaba ?
ssnnmmm Erguvan progestanı fitil olarak al daha etkili oluyor dediler sakın kalkma yataktan uzan ev ayaklarının altına yastık koy
Busra3509 Erguvan bendede olmusdu o haftalarda yerlesmede olyo korkma doktor bana adet gibi kan gelmedigi sürece korkma dedi.
Nasnas Erguvan vakit kaybetme doktorunu ara ve acile git bende dün aynı şekil sorun yaşadım ultrasonda bakıldı serum takıldı iğne verildi sabaha kadar orda kaldık kanı kontrol ettı arttımı azaldığı diye git bence ihmal etme
Nur1903 Doktorum bana kesinlikle pembeleştiği an ne olursa olsun hastaneye gel demişti benimki kahverengiden öteye gitmedi hiç ama ultrasonla kanama alanına bakılması lazım bence kesinlikle en yakın acile başvurunuz
Erguvan Nasnas en son betaya baktıgında yukselmıstı keseyi falan gördı doktor ama dun bu akıntı gibi şey cıktı işte
irorkay Erguvan canım kendi doktoruna haber ver geçen bende de oldu aradım doktorumu çağırdı ultrason ile baktı sorun olmadığını söyledi ama her ihtimale iğne verdi bir tane yaptırdım. En önemli şey dinlenmek canım.
Erguvan irorkay kendı doktorumla gorustum o bir sıkıntı olacagını soylemedı sehir dışında doktorum yasakda var cıkamıyoruz :( pazartesi kontrolum var