Canan44 Adetımın 2. Günü (yumurta tembellıgı , polıp küçük 1 var , adetım düzensız , enfeksıyon var ) adetın 5. Günü klomen baslayacam günde 3 tane ve soğan kürünü ilk defa yapacam ne zaman nasıl yapmalıyım bılgı verır mısınız
Piremses0 Canan44 kuzum ben bu ay soğan kürü yaptım gebelik olmadı adetim 2. Günü şuan 2 gün sonra klomene başlıcam bence klomen kullanmadan önce yap
plakayerli Pammuk ya hamile kalırsanız ve soğan suyu onu atarsa Allah korusun. böyle bir ihtimal var. o zaman ya yumurtlamaya kadar içip yumurtlamada bırakılmalı ya da bu ay soğan kürü yapılıyorsa diğer ay çocuk düşünülmeli. biliyorum hamilelik için yapıldığını ben de yaptım ama korunuyorduk
Zelika-ali Bende kullandım ama maalesef bebek olmadı ama iltihap mantar miyim faln varsa çok iyi temizliyor canm.onun yerine kurler var onları kullan derim mesela ben geçen ay doktora gittim klomen vermişti hiç bir yararı olmamis yumurta gelişimi yok demişti bu ay yine klomen verdi onun yanında ben bal çörek otu kürü kullandım bide belime yakı kağıdı yapistirmistim bu sefer iki tane yumurta gelişimi olmus tabiki olur olmaz orası Allaha kalmış ama gelişimi grdum ben
Canan44 Zelika-ali saol canım bende üste hem hamıle kalmak ıcın hemde enfeksıyon ıcın ıstıyorum üste aklıma takılan hem klomen hemde soğan kürü kullanmak sakıncalı olur mu
Zelika-ali Soğan kahverengi olucak o daha etkiliymis.sogani dörde böl 5 dakika kaynat daha sonra iç sabah akşam aç karnına iç ben öyle yapmıştım
Zelika-ali Canan44 bence ilk soğani dene ilk ay sonraki ay doktorla klomene başla derim çünkü soğan temizlik yapiyr gibi düşün