Mom86 aynı benim doktor da öyle takip yapmıyor enfeksiyonu olur o kadar diyor ben bide devlet hastahanesine gidiyorum 2 hafta arayla bi özel bi devlet yapıyorum
gelelim dikişe benim durumum da sana benzer şöyle ki ben ilk bebeğimi 12-13 haftalıkken kaybettim ama bende su falan gelmedi kanama oldu 1 hafta kanama devam etti doktorlar bişey yapmadı Progestan verdiler sadece
ben o zamanlar bilmiyordum serklaj falan ölçtülerse de haberim yok yani
O düşüğümden sora 2 tane daha kaybım oldu ama bu son 2 sin de kalp atışı hiç olmadı ki 3. De kan sulandırıcı kullanmıştım
Son kürtajdan sora 2 sene dolacaktı 2-3 ay vardı dolmasına yani hamile kaldım 🤲🏻
ben her gittiğim de hocam rahim uzunluğunu ölçelim dedim buradan öğrendim bunu da yoksa bilmiyorum o da 13-14. Haftada ölçelim dedi neyse tam 14+ 2 de kontrele gittik doktora yine ben hatırlattım hocam ölçüm yapar mısınjz die o da karından ölçtü 35 mm ölçtü ve dikiş atalım dedi bizde korktuk daha önce yaşadıklarımızdan başka doktora gitmeyi akıl edemedik aynı gün dikiş atıldı bana da
sen doğrusunu yapmışsın gerekirse 2-3 doktor gez fikirlerini al canım sana ne yaptır haptrma diyemem uzunluğunun ölçümünü söyledi mi sana ?
bana da tedbir amaçlı mı attı bilmiyorum ona göre 35 mm sınırda mıydı onu da bilmşyorkö 🤦🏻♀️ Sen araştır ona göre gerekirse olursun canım haftan ilerlemeden olacaksa olsun hafta ilerledikçe daha riskli oluyormuş dikiş atılması kese yırtılmasına falan sebebiyet verebilir dikiş esnasında!