Betlugurnr 24 haftalık oldum 9 kilo almısım napıcam bilmiyorum. Beyaz ekmek felanda yemiyorum nasıl aliyorum anlamadım
aren6161 Betlugurnr sukret kuzm ahah ben 21im 10kilo aldim decavit kilo aldiriuor diyenler var kan hapi ve decavit vitamn kullaniom bende cok yemiyorum birden almaya basladim onunu alamadim distan pek fark yok gbi anlamadm bsey🙄 karnim anca belirginlesti baya
buse_yildiz24 Betlugurnr sorma 7kilo aldım bende doğuma kadar ne olurum bilmem 😯 önemli olan bebişlerimizin sağlığı tabiki ama ben kilo almıyayım bebiş alsın istiyorum 😄
RabiaYrkAcar Ben ilk zamanla çok bulantıdan kilo verdim kilolu hamile kalmıştım 4 kilo aldım ona rağmen
Betlugurnr aren6161 bende decavit ve demir hapı kullaniyorum beyaz ekmek bile yemedigim halde nasil bu kadar kilo aldigimi anlamadim canm
Pelvan aren6161 bende kalsiyum demir elevit balik hapi hepsini kullaniyorum dikkatte etsem aliyorum napcagimi bilemedim aldriyormu o ilaclar
Edamusaali aren6161 ewt decavit kilo aldriyor ilaci kullnmya bsladiktan snra bnde 4 kilo aldm 2 hfta icinde
Tarcininannesi Haftadayım...800-900 gram aldım...ama karaciğer enzimlerim biraz yüksek o sebeple gastroenteroloji doktorum vitamin ve kan hapı kullandırmıyo🙁( onları kullansam çok alırdım...en son 5 mayısta kontrole gitmiştim bebişin kilosu iyiydi şuan nasıl bilmiyorum...çünkü doktorumla aram açık ve iyi bi doktor bulamadım henüz🙁(
Estur Betlugurnr bende aynı canım 😂 24 haftalığım 9 kilo almışım bundan sonra kaç alırım hiçbir fikrim YÖK. Valla dikkatte etmiyorum açım doymuyorum napiyım yiyorum sürekli 😂😂
essrasr Bende vitamin demir ve balık yağı kullanıyorum ona rağmen 4 kilo aldım 24.haftamdayım bu ilaçlar kilo aldırmıyor ama iştah açtığı doğru bol su içiyorm napayim yemeyi kesemiyorum ☹ Bakalım sonlara doğru nolcaz
Pelvan essrasr bence cok kilo almamissiniz bende kullanirim bu vitaminleri 24teyim 9 kilo almsm bende acaba ilacalarami ara versem diye düsunuyordum🤔
aren6161 Pelvan aldiriyor diyenler var bende saskinm eger oleyse yandik ben 2.kutudayim decavitte zaten aldim alcagimi nolck bilemiyorm bebism saglikliolsn onemli deil kilo verilir ama bole giderse nefes almakta zorlan daha cok var sncta🙈
essrasr Pelvan bence bebeğiniz için önemli ilaçlar bırakmayın sadece çok acıktığınız da meyve tuzsuz badem ceviz yiyin herşey yiyin az yiyin kilo almazsnz alsakta onlar için değmez mi yeterki sağlıklı olsnlar doğsunlarda hepsini veririz Allahın izniyle 😍
Pelvan aren6161 ne kadarlik hamilelsin ben birazda kilolu 65 ile hamile kaldim ne yazikki herkes yazin hamilelligi cok zor geciyr diyor hem almak istemiyorum bebegim gelissin ama bende kilo almayim 😊ikisini bir arada yapan bir hamiş olmak istiyorum 👏🤗