Derya38Ba Kızlaaar Doğumdan sonra korse kullanan var mı bi faydasını gören ya da takmayıpta bi fikri olan???
annesininkelegi Derya38Ba hiç önerilmiyor özellikle 40 gün. Toparlayıcı külot kullanmak daha saglıklıymıs
Gzd_ Derya38Ba kesinlikle doktor tavsiyeniz ile kullanın çok büyük avantaj oluyor 30 kilo almama rağmen karnım kalmamıştı mesela doktorum sezeryandan bir hafta sonra kullan demişti az saatler ile başlayıp artırıyorsunuz
Derya38Ba annesininkelegi normal doğum için takılır hemen deniliyor ama sezeryan için önerilmiyormuş takmak istiyorum karnım toparlanması için ama korkuyorum da bişi olur diye
Gzd_ MeLy90 markasını bilmiyorum arkadaşımdan hediye gelmişti bu önden kancalı atlet gibi olanlardan kullandım fakat bence hepsinin bir faydası vardır diye düşünüyorum
annesininkelegi Derya38Ba doula ile calısıyorum. Normal doguma hazırlıyor ama dediğim şekilde dedi iki türlü dogum için de 🤷🏻♀️ Dogum sonrası ilk haftalar zaten rahim normalden yukarda oldugu için rahmin asagı inişini beklemek gerekiyormuş
Elifsevviinn Yamuna korse canım herkes çok memnun . Çok iyi bir korse markası doğuma yakın bende alıcam inşallah .
Catpower Ilk dogumumda kullanmadim doktor kullanabilirsin demisti. Sezaryen olmustu. Simdi ikinci dogumumda kullanmayi düşünüyorum cunku ilk zamanlar yururken karin asagi çekiliyormuş gibi oluyor ve zorlaniliyor. Ona faydasi olur diye umut ediyorum. 😌