mervedefne Mrb kızlar ayrıntılı ulrasyonda bebeğimn göbek kordonu bir arterden oluşuyorms bunun bir sakıncası olur mu sizce doktorum bebeğin gayet iyi olur dedi ama çevrenizde böyle hamileler varmi bebegimin organlari gayet iyi çıktı çok şükür
NaimeYilmaz mervedefne Doktor sıkntı yok dedıyse dert etmeyın etrafta kotu ornek cıkarsa anca moral bozuklugu olur 🌸
mom44 mervedefne canm korkma çünkü stres çok etkiliyor benm bebeğimdede plesantada lakün dedikleri boşluk vardı beslenemez dediler kilo alamaz gebeliğin sonlanabilir dediler ama şu an 38 hafta bitecek gayet kilosu sağlığı iyi bunlar artık sık karşılaşılıyormus sen beslenmene dikkat et düşünme çünkü bana dtred çok etkili dediler hatta kapanmaz böle kalır dediler ama şu an büyüdükçe o boşluklarım kapandı bile
mervedefne NaimeYilmaz ama doktor bazı çocuklar sıkıntılı doğuyor dedi ama senin çocuk iyi gözüküyor dedi korkuyorum açıkçası ilk gebeligm olunca evham yapıyorum galiba
NaimeYilmaz mervedefne hiç yapmayın şimdi o kıtleden bırı aa bıze sole oldu dese senın cocugunda olucak dıe bırsey yokkı 🙏 cok sukur saglıklıymıs saglıklada al kucagına ınsallah
mervedefne mom44 teşekkürler cnm icimi rahatlattin bende icimi rahat tutmak istiyorum gerçekten bebegimin kilosu gayet iyi benim bebise de gelişiminde problem olur dmislerdi çok şükür iyi
mom44 mervedefne ay aman hiç takma bana 15 haftada dediler profa bile gittik ne paralar döktük eşim sağolsun destek oldu hep bana stres yaptırmadı herşey Allahtan ddi iyi olur üzülme falan unutturdu kapandı yani sen düşün soluna yat mutlaka bu arada kordondan kan akımı daha iyi gidiyor bebeğine muz kaşar ye iyi kilo aldırıyor