Nur72 Merhaba arkadaslar pazartesi gunu dondurulmus emriyo transferim olacak tup bebekte ikinci denemem olacak ne olur dua edin 🤲🏻ve dondurulmus emriyo transferi olan arkadaslar varmi…
Jasmineee Nur72 ben varım pcos olduğum için ilk denemede dondurulmuş transfer oldu çok şükür tuttu 🙏 dondurulmuşların tutma şansı daha yüksek oluyormuş diye duymuştum inş seninki de tutar 🙏
Deniiiz Nur72 bende dondurulmuş embriyo transferi oldum, şuan 6 haftalığım 😇 inşallah seninde tutar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nur72 Jasmineee bu arada tutunma kacinci gunde belli oldu ve transferden sonra dinlendimizmi neler yaptınız
mucizem15 Bende dondurulmuş transfer oldum çok şükür 2. denememde tuttu. Allah nasip etsin hayırlısıyla inşallah 😇
Sed22-09 Nur72 Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle 🤲😇
Ksk1234 Nur72 Nur72 benimde dondurulmuşla 2. Denememde tuttu şuan 15 hafta 4 günlüğüz inşallah sizinde tutar allah isteyen herkeze anneliği nasip etsin
Nur72 Ksk1234 anladim canim benimki gibi insallah bukez tutar tek dondurulmus um var cunku tekrar silbastan yapmak korkutuyor beni 😔