miralpinannesi Emily16 eski testler yüzük gibi vsvs bağtıl inanç kız çıktı öylesine denedik ama 1 oğlum olcak 🤣
Emily16 Cin takvimi oğlumda kızı gösteriyordu o da asılsız tutanlarda %50 ihtimalden denk geliyor hepsi bu
Srnysl Emily16 canım benim ikinci kızım tıpkı erkek gibi çok benziyor erkeğe herkes arkası erkek bunun diyordu inanmıyor dum ama şuan hamileyim ve bebeğim de erkek tuttu yani bizde
Emily16 Srnysl 😄ciddi mi benim oğlumda çok güzel maşallah yakisikli yani oğlum diye demiyorum herkes öyle diyodu arkası kiz diye ama olmadi hatta ense killari da aşağı bakıyor ama 🤷♀️ ayrıntılıyi bekliyorum bakalim
idiloska Emily16 bana geçen tuzu yapmışlar, saçıma tuza atmışlar ben yüzüme dokunmuşum. Erkek diyorlar bakalım. Ben erkek hissediyorum ama kız erkek fark etmez yeter ki iyi sağlıklı hayırlı evlat olsun.
tgb006 idiloska zaten bu saatten sonra doğru çıkmaz seninki çünkü hiç bilmemen gerekiyordu bu testi artık istediğin cinsiyete göre gösterirsin elini. Belli ki erkek istiyorsun 😅
idiloska tgb006 öyle hissediyorum erkek gibi geliyor bana. Sağlıklı olsun da. Kız erkek fark etmez aslında.