melekanesi Merhaba herkese, soğan suyu yapan arkadaşlara bir sorum var. Akıntınız oldu mu, kaçıncı gün başladı. Bu kürü yapıp hamile kalan var mı? Teşekkürler 🌼
Denizesin melekanesi ben yaptım 2 ay ama hamile kalamadim.adetim bitince ertesi gün sabah ve akşam acbkatna içmiştim.
Melosss_4433 melekanesi ben içtim şuan 18 haftalık hamileyim onun sayesinde kist enfeksiyon falan hepsini söküyor
mrsflowers melekanesi bende yapıyorum içtiğim ikinci günü kanla karışık bi akıntım geldi ara ara da oluyor kistim var onun için kullanıyorum inşallah hamile de kalırım ☺️ Bugün 6.günüm doktorum ilaç verdi sabahları onu kullanıyorum ilaca etki yapmasın diye de akşamları içiyorum soğan suyunu 15 gün düzenli kullanmanı öneririm canım
afrasil melekanesi siz başladınız akıntınız var ondan mı soruyorsunuz yoksa başlamadan önce bilgi edinmek amaçlı mı
afrasil Denizesin merhaba akıntınız nasıl olmuştu acaba yumurtlama akıntısı gibi yapışkan bir akıntı mı yoksa başka şekilde mı
melekanesi Melosss_4433 ne kadar süre tükettiniz? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
afrasil Melosss_4433 merhaba akıntınız nasıl olmuştu acaba yumurtlama akıntısı gibi yapışkan bir akıntı mı yoksa başka şekilde mı
Melosss_4433 melekanesi amin teşekkür ederim ben haftada 2 kere içtim aralıklarla toplam 1 ay boyunca böyle devam ettim zaten akıntım oldu 2.ay içmedim adet olmayınca hastaneye gidip hamile olduğumu öğrendim yani 1 ayda 8 defa içtim
MelikeKandmir Bende 2 hafta boyunca kullandım ama haöile kalamadım sana tavsiyem ovüslasyon takip yap ve ınstgramsa birgebeningünlüğünü takip et çok faydalı bilgiler var 😊ben obülasykn takibyle hamile kaldm 😊 ama ordan alamadım internetten aldım ovülasyon testlerimi😊
afrasil MelikeKandmir merhaba akıntınız oldu mu ? nasıl olmuştu acaba yumurtlama akıntısı gibi yapışkan bir akıntı mı yoksa başka şekilde mı
melekanesi mrsflowers bende ilaç kullanıyorum. Doktorum Cyclo progynova verdi. Sabah soğan suyu içtim. 10 gibi ilacı içtim. Akşam yemekten önce soğan suyu içtim. İnşallah şifa olur bize.
Melosss_4433 afrasil şeffaf geldi sonra beyaz geldi katı bir şekilde sürekli iç çamaşır değiştirmen lazım enfeksiyona yol açmasın kötü oluyor hamilelikte enfeksiyon