Beyzan Deryayurt cihaza göre gitmen en sağlıklisi ve ayrıntılı 20. Haftada yapılır hastaneyi ararken tam o haftaya istediğini söylersin zaten
Dilara12 minelimm ben kıbrıslıyım özele gidiyorum doktorumuzuda aileden dolayı yıllardır tanırım herkese böyledir sanırım doktora göre değişiyor 😊
Dilara12 Merve599 sanırım doktora göre değişiyor bizde 3 defa gittik dediğim gibi sadece bize değil herkese öyle çok şükür bebeğimizde sağlıklı😊🌸
Dilara12 minelimm bizde 2 sinden alınıyor 1 inden alınmıyor.. birde orda detaylı ultrason ücretleri pahalı sanırım öyle mi? Bizim burda 250 300 arası
minelimm Dilara12 evet Istanbul da pahalı maalesef şuan hicbiyerden fiyat almadim ama 10 sene once oğlumda 450ye yaptırmıstım
Aysun1983 Deryayurt bende adetime göre 16 haftayım ama ultrason da 18. Hafta doktor ultrasona göre hareket ediyor Ocak 13 de 20+4 de renkli için randevu aldım. Gittiğim hastane de var perinataloğ 600 TL daha uygun yerler varmış burada yazan ark vardı
gozde_sarisoy Deryayurt 20 ile 24 hafta arası yapılıyor en ideali 22 hafta iki gebeliğimde de 22 haftada yaptırdım ☺️
Haticesimsekkk Deryayurt ayrıntılı ultrason için 21. Haftasan sonrası öneriliyor bebek biraz daha gelişmiş olsun diye. Ultrasonda görülen hataya göre hesaplama yapıp gitmenizi öneririm