emineyavuzhan Eminemalinnn mommyjean Arifcaninannesi Çok dua edin bana canımlar 02.01 doğum günüm bana büyük hediye olur
Sedanurcivan emineyavuzhan Henüz doktora gitmedim canım aile hekimi ocak ilk yada ikinci haftası git acele etme dedi
Mpy emineyavuzhan hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın insallah.. kese görünmesi için beta 5000 olması gerekiyor hemen görünmez.. 5 haftaya tekabül ediyor oda 7.hafta gibi de kalp atışları duyulur
emineyavuzhan Yaa inşallah çok istiyorum inşallah kan değerim 2 katına çıkar [silindi] Baybymucize Mimozaa00 O kadar güzel destek olmuşsunuz ki iyiki bu uygulamayı yükledim çok moral veriyor bana Rabbim gönlünüze göre en iyisini versin hepinize
Baybymucize emineyavuzhan hamilesin canım 2 günde bir kan ver 2katı artacak sonrada kese görmeye çağıracak doktorun
Ahsennurrrr emineyavuzhan aaaa hamilesin canimm ❤️❤️❤️ Hemde yılın kapanışında hayırlı evlat olsun inşallah kucağına almak nasip olsun
emineyavuzhan Ahsennurrrr yaaa inşallah canım hafta içi netleşecek eğer değer 2 katına çıkarsa tabi bu sürede bol bol dinlenip dua edeceğim ❣️