Barbi Kızlar bişey sorucam 12 haftalıkken erkek dedi doktor şuan 14 haftalık kız dedi.Biraz çıkıntı hala var bacak arasında ama erkek olsa daha büyük çıkıntı olur dedi ama yinede muallakta kaldım başına böyle gelen varmı
Deletedmom27 Barbi 12 haftalıkken kesin mi erkek dedi canım..bana 12+5 te bana kesin erkek dendi de senin durumunu yaşayan çok kişiye denk geldim o yüzden bi daki kontrolde tekrar sorucam
misraerol Barbi canım 16-17 haftada dahada belli olur ama tam gercegi 20 haftada ogrenirsiniz yani ikisinide ciddiye alma derim ne kızı benimse nede erkegi cunku bitanesime odaklanırsan farklı cıkınca uzuluyor insan ister istemez
Deletedmom27 Barbi haklısın Allahım gönlünüze göre versin hayırla gelsin inşallah 🤲🏼Bi başka doktora baktır yine acabaların varsa..insan ayırt edemiyo ama farklı yorum bi şok etkisi yapıyo illaki😊
Barbi Deletedmom27 ya evet bizde şok olduk birde internette ki saçma testlerin hepsini yaptım 😁 ve belirtilerim hep erkek olunca aşırı heveslendim 3 ay öncede babamı kaybettim adını vermeyi çok istedim ona benzemesini çok hayal ettim ama nasip artık
Deletedmom27 Barbi Allah rahmet eylesin babacığına🤲🏼Olmadı bi sonraki bebişde dedesinin adını yaşatırsınız annesi🥰hayırla gelsin hepsi