1babyy Arkadaşlar merhaba, instagramdaki cinsiyet hesaplama hesaplar ne kadar doğru?yaptırıp tutan var mı?
Tazeanne0 1babyy evet bende bir sayfya denk geldim kadın bakıyor emekli hemşireymiş ta yumurtlamadan itibaren anlatıyorsun her şeyi ultrason fotosu falan olmadan birde direk biliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama baya ünlendi hesap yazışmaları bile paylaşıyor kadın 🤷
NaimeYilmaz 1babyy Ultrason yorumlanıyor sonuçta. Burada 100 kişi bana ultrason fotoğrafını atsa %75’ini tutturabileceğime eminim. Çok ciddiye alınıp bir yerden bir yere taşınmaması gerektiğine inanıyorum bu sayfaların. Sonuçta hepsinin tek bir amacı var bir yerden sıyrılıp ün yapmak.
mercimeginanne 1babyy inanmayın öyle şeylere para tuzağı direk. Zaten %50 şansları var bazılarında tutunca hemen reklam yapıyorlar. Burda kaç bayan yazdı benimkini bilemedi boşa param gitti diye. Doktorlar birşey diyemiyorken instagramdaki kadın nerden bilsin
mercimeginanne 1babyy Naime hanımın dediği gibi size 100 kişi mesaj atar bunlardan 20-30 unu bilirsin teşekkür mesajı atarlar sonra onu storyde oaylaşırlar bildik diye. Yeni bir dolandırıcılık biçimi sadece
momsboys 1babyy yalan valla bana asla yanılmam hemşireyim yüzde 90 felan dedi sonra yazdım hani kesindi bak erkek diye allah allah yanılmam ama felan diyip kıvırdı
Gull_94 1babyy ultrasonda bebegı gozuyle goren doktorlar bıle net bısey demıyo bellı haftalardan once sacmalık sadece onlarınkı para tuzagı