Seymacablog Merhaba Hanımlar Diyabet teşhisi alıpta diyetle düşürebilenler var mı? Kaçınçı aydasınız. Ben diyete başladım, bakalım düşecek mi? Hamilelikte çok can sıkıcı bir durum..
Bebek-geliyor Seymacablog merhaba Haftamda yükleme ile şeker çıktı dahiliyeye yönlendirdi. Diyet ile düşmedi. Şuan sabah akşam insülin vuruyorum ve diyet yapıyorum ancak sınırda oluyor. Belli şeyleri belli miktarda yiyorum. Gerçekten can sıkıcı ama yapacak birşey yok bir süreç herşey bebeğimiz için sağlıkla gelsinler 🐣
gel_artik_bebegim Seymacablog canım gebelik durumunu bilmiyorum ama ben de insulin direnci vardı ve normalde 2.5 olması gereken insülin bende 14.7 idi diyetisyene gittim sadece 22 gün listeyi uyguladım hafif yürüyüş yaptım tekrar test yaptı diyetisyenim ve 2.99 a inmişti yediğine içtiğine dikkat et paketli gıdalar yeme ekmeği aşırı tüketme senin de düşer merak etme
Gammzze Seymacablog Mrb arkadaşlar bnde şeker yüklemesi yaptırmadım doktor o zamn diyetisyene gitceksn dedi gitmek zorunda mıyım zaten yediğime içtiğime dikkat ediyorum ?
Bebek-geliyor Seymacablog amin cümlemize. İsterseniz göbekten de yapabilirsiniz ama ben yapmıyorum. Baldır kısımları ve kollarıma yapıyorum.
Seymacablog Bebek-geliyor Sadece göbekten düşünüp, korkmustum. İnşAllah hamilelik sonrası bir şey kalmaz. İlk hamileliğimde de çıkmıştı, ama diyetle düşmüştü. Şimdi tam uyamadım galiba, uydugum zaman da düşmüyor. Kaç çıkıyor açlık tokluk sizin
Yasmink Seymacablog benim de çok inişli çıkışlı açlıklar 80 90 arası tokluklar sıkıntılı diyet yapıyorum ama kaçırdığım şeyler var sanırım 150 160 çıktığı oluyor tokluk salı kobtrole gidicem bilmiyorum bakalım ama insülin verebilir çok dikkat etmek gerekiyor
Bebek-geliyor Seymacablog benim açlık da sıkıntı yok ama yediklerime göre tokluk diyet ile düşmedi şimdi insülin ve diyet ile 140-160 arasında tutmaya çalışıyorum.
Seymacablog Yasmink Yasmink Allah şifa versin canım, benimde öyle tokluk hep yüksek diyet yapıyorum ama yine yüksek sanırım düşmezse insilün başlayacak 😥
Seymacablog gel_artik_bebegim Çoğu sevdiğim şeyi kestim, diyete başladım arada kaçamak oluyor gibi ama tam uyguladıgım vakitlerdede düşmedi 28 haftalık hamileyim, perşembe tekrar bakacaklar ona göre insülin başlayacakmışlar
Bebek-geliyor Seymacablog gebelikte tansiyon ve şeker gibi rahatsızlıklar dikkat edilmezse kalıcı olabiliyor. Bende zaten gebelik öncesi hipertansiyon var. Umarım şeker de olmaz.
gel_artik_bebegim Seymacablog ben yanında şeker ilacım var glifor onu da kullanıyordum ama ben onu diyet yapmazken kullanınca hiç ise yaramamıştı o 22 günde hem hap hem diyet öyle düştü tabi gebelikte yasak bu hap günde 8 ünite insulin vuruyorlarmis diyetisyenim öyle söylemişti zor bir durum ama napican sen diyetini bırakma insuline kadar gitmez belki
Seymacablog Btltlg Yükleme yapmaya gerek kalmadı. İlk hamileliğimdede diyabet vardı. Açlık tokluk kan şekerine bakılınca aç 122 çıktı, dr zaten var oldugu belli yüklemeye gerek yok dedi
Busrazeynep42 Seymacablog bende sizinle aynı durumdayım size nasıl Bi tedavi uygulandı acab açlık 117 133çıkyor
Deletedmom737382 Kizlar dilerim hepiniz saglicakla bebekleriniz kucaginiza almissinizdir😌 InsAllah saglicakla büyütürsünüz, darisi bana. Gebelik sekeriniz noldu? Sizde irsi miydi? Kalici oldumu peki, yoksa dogumdan sonra gecti mi? Tesekürrler 🌸
Deletedmom737382 Busrazeynep42 canim sabah mi acligin okadar cikiyor? büyük ihtimal aksam dan insülin kullanman lazim. sabah acligini diyetle düsürmek cok zor hele ki böyle yüksekse. bana doktorum öyle demisdi. InsAllah hepimiz saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza