birprensesvebirprensannesi sdmr20 Canım bu kuruma değil kuruma çizgisi çok çok belli belirsiz bişey teste göre hamilesin tekrar kan vermelisin
sdmr20 birprensesvebirprensannesi ya önceki yaptığım testlerle de karsılastırdım hiç bişey yok onlar kuruma cizgisi vs. Ama bunlarda var cizgi bilmiyorum kafam karıştı
sdmr20 mercimeginanne ya bi tanıdığım var 3 kez doğum yaptı hepsinde çizgiler iki saat sonrasında oluşmuş öyle duyunca bende Ümit ettim acıkcası
mercimeginanne sdmr20 olsa emin ol kanda çıkardı cnm ama içim rahat etsin diyorsan pazartesi tekrar kan ver. Hakkında hayırlısı olsun
mercimeginanne Ozge353 bazı hastanelerin referans araları garklı oluyor bnm mesela farklı aylarda farklı merkezdeki kan testi sonuçlarım 0.01 - <2.6 - 0.5 - 1.2 - 0.05 gibi gibiydi. Ama hepside negatifti malesef
Ozge353 mercimeginanne aynen benimde öyle oluyo bi ümit dedim yaptırdım öyle cıktı bütün değerlerim çok normalmiş ama gebe kalamıyorum yumurtalarım tembel bunun için önere bilceginiz bir ilaç falan varmi
sdmr20 gel_artik_bebegim yok hiç bişey kullanmıyorum birde hep düzenliydi Reglim günü gününe oluyordu bugunde tam 14. Gündür geçiyor anlam veremedim
gel_artik_bebegim sdmr20 aynen bende de hiçbir zaman kuruma çizgisi diye birşey olmadi bir umut ertesi gün baktigim bile oldu teste yine yoktu bu kuruma çizgisi olayı markadan markaya değişiyor herhalde
birprensesvebirprensannesi sdmr20 Hayır canım bu kuruma çizgisi değil kesinlikle ben çok kuruma çizgisine denk geldim onlar böyle olmuyor
mercimeginanne Ozge353 bunu en iyi doktorunuz bilir cnm geçmiş olsun. Rahim filmi ve eşinin soerm testinde sıkıntı yoksa klomenle falan yakında gebe kalırsın yada aşılamayla
gel_artik_bebegim Ozge353 klomen veriyolar onun için galiba benim arkadaşımda da tembellik vardı klomen verdiler o ay hamile kaldı
Ozge353 gel_artik_bebegim 3 aydır kullanıyorum ama bi etkisi olmuyor artık ardından çatlatma ignesinde vuruluyorum gine aynı 😔
gel_artik_bebegim Ozge353 canım eğer başka bir sorun olmadığından eminseniz demek ki vakti saati var bence sen devam et umudunu yitirme
mercimeginanne Ozge353 rahim filmi çekmesini iste doktorundan cnm bizim tüm testlerimiz iyiydi hiç bir engel yoktu ama rahim filmi çekilince anlaşıldı ki polip nedeniyle gebe kalamıyormuşum boşa yıllarca uğraşmışım. Tedbir amaçlı çektirmeni tavsiye ederim
hulya4627 Bence var gibi testin varsa tekrar yap daha koyu çıkacaktır yada başka yerde kan ver umarım hamilesinizdir