Busracagrikorpe Merhabalar kızlar Ankara’da detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız ve kaçıncı haftada yaptırdınız yardım lütfen
yasmin19191 Busracagrikorpe bende Çorum dayim 18 haftamdayim.doktorum dün ayrintili ultrason icin Ankara'ya sevk verdi Dr.zekai tahir hastanesine. Oraya giden varsa yazarsa sevinirim bende
esosh Busracagrikorpe ankarada bu konuda adı en çok geçen ve güvenilir olan eyüp ekici. İnşallah 4 haziranda olacak benimki, 18. Haftada
beyzanur06 Busracagrikorpe natomete gidiyorum kontrollerime cukurambarda ankara ticaret merkezine gonderdiler uzman doktor gülhız hanm var memnun kaldm nrmalde 300 liraya bakyorlarms bizi hastane yonlendirdigi icin 150 lira ödedik
Busracagrikorpe Ben özel servet Ünsal tıp merkezi Ali beyi duydum fiyat 325 tl büyük ihtimal orada yaptıracağım Çankaya da biryer var görüntüleme merkezi orası 730 tl dedi temmuz dahil dolu
beyzanur06 yasmin19191 zekai tahire gitme hic tavsiye etmiyorum canm ozelde yaptır detaylı ultrasonu herseyini ogrenirsin devlette adı detayli ama detayli baklmyo
Betulahmet yasmin19191 bende Merzifon'da oturuyorum burda ki doktor sen bilirsin dedi sevk felan da vermedi bana Zekai Tahiri geçen hafta aramıştım Temmuz'a kadar dolu demişti
birminiktirtilannesi Servet Ünsal tıp merkezi Ali Ipek'e yaptırdım 325 tl 25 dakika herseyi inceledi. CD ve 2 renkli resim veriyor.👍👍
GldnUysll Sincan lokman hekimde 22 haftalikken yaptirdim dogum paketi aldigimiz icin sadece 15 lira ödedik ama normalde 400 tl imiş
esosh Busracagrikorpe kızılayda. Fetal usg için 400 tl ödemiştim detaylıyı bilmiyorum. Arayıp öğrenebilirsiniz