supermommm Arkadaşlar dün gece bebegimi kaybettim canım koptu benden düşük yaptım devam ediyor şuan da aranızda düşük yapıp geri hemen Hamile kalan var mı yada ne kadar süre beklemek gerek
minnakmina supermommm ben kendi istegimle 9 ay bekledim 3 ay beklemek yeterli bazı doktorlar ilk adetten sonra tekrar kalınabilir diyor
Emine2608 supermommm bende 3 ay sonra tekrar hamile kaldım canım en az 3 ay beklemen lazım rahmin kendini toparlaması için doktorum öyle demişti
momelif supermommm bir sonraki ay hamile kalan cok ama tavsiyem once pihtilasma testlerinizi yaptirin bu arada beklemek beklememek pek farketmio arkdsm hic beklemedn kaldi dogurdu bn 4 ay bekledm yine dustu yani onemli olan sebepsizmi o bebekle alakalimi yoksa anneyle alakli br dusukmu onu bilmek
Momandbabyy Çok geçmiş olsun bi bilgim yok üstte kalsın postunuz. Allah hayırlısıyla bir evlat nasip eder size inşallah üzülme🙏
supermommm Emine2608 5 haftalık tı bebegim küçük oldugu için 3 ay beklemem gerek mi acaba pazartesi tamamen boşalmış mı içim diye kontrole gideceğim
guneysmom supermommm 12 haftalıktan küçük hamileliklerde beklemeye gerek yok ilk adetten sonra kalınabilir kendimden biliyorum
Emine2608 supermommm supermommm sen yinede tüm kontorlünü yaptır doktor dana en doğru zamanı söyler ona göre diğer hamielliğinde sıkıntı çıkmasın diye ben öyle yaptım en kısa zamanda tekrar nasip olur inşallah sanada canım
Gamzebz supermommm canım geçen sene ekimde bende 5 haftalık düşük yaptım beta değerime baktı doktor kendi düşmüş şuan normal adet olduğunu düşün rahmin temizlenmiş istersen hemen gebelik düşünebilirsin demişti ben kendi isteğimle 1 sene bekledim
Israa supermommm 5 haftalık kadar küçük olduğunda beklemene gerek yok diyebiliyorum canım sen kendini hazır hissediyorsan bekleme ben 9 haftalık kaybettim 3 ay bekle dedi keşke beklemeseydim 10 ay oldu hala yok tabi önce Allahın takdiri ama pişmanım
momelif supermommm maalesef ii anliorm ama elden gelse keske bisyde yapsak bu konuda yapcmiz birsy yok tamamen Allahtn nasip
esmerella_06 supermommm yok o düşükten sonra hamile kaldım dış gebelikti kürtaj oldum☹️ Kürtajdan sonra 6 ay bekledim kendimi psikolojik olarak toparladım şuan 10 haftalık hamileyim 🥰
ssnnmmm supermommm sağlıklı olan çoğu doktorun dediği 3ay beklemek çok geçmiş olsun doktor kontrollerini aksatma içinde parça falan kalmasın
supermommm ssnnmmm 5 haftalık tı kalbini bile duymadım kan aldılar pazartesi gideceğim işte tekrar bakacaklar gerekirse kürtajla temizleriz dediler
guneysmom supermommm canım ben düşük yaptım 6 hafta sonra hemen hamile kaldım sıkma canını inşallah vardır bundada bi hayır şuan 36+4 haftalığım
guneysmom supermommm bilemiyorum ki canım herkeste farklı ben hemen oldum mesela düşük kanamam bitti 4 hafta geçti hemen adet oldum