gmzcvk Bd21 medipol camlicaya gidiyordum orda fiyatlandirmada istege bagli sezaryen yaziyordu var yani
91ARIN91ASK Bd21 isteğe bağlı yapılıyor epidural yada tamamen bayıltılmayı kendin söylüyorsun ben mesela Allah nasip ederse Ocak sonunda sezaryen olucam benim mecburi ama doktorum yine de soruyor bilgi alıp not ediyor
Busra1825 Bd21 rica ederim ama arkadasın dedigi gibi her doktor aynı tepkiyi vermiyor kimisi size bırakıyor kimisi tepki veriyor normal olsun diye üsteliyor. Bende istekli sezeryan oldum hiç pişman değilim açıkçası simdi 2. Ye hamileyim sadece belden mi olsa genel mi ona kararsızım😌
Bd21 Sizin her türlü sezeryan ne güzel 😊😊😊 benim ilk hamileligim kesinlikle normal yapamam diye dusunuyorum daha 18. Haftadayim ama şimdiden düşünüp arastiriyorum sanırım belden daha rahat oluyormus siz daha iyi bilirsiniz tabi 😊
Ozge5500 Bd21 komple uyuynca ayildiginda gercktn cok agri cekiyormussun en iyisi belden uyusturmak ayikk olmak hem bebegini o an ilk sen görüyorsun onun heycani guzelligi orda 😊
Bd21 91ARIN91ASK allah yardimciniz olsun benimde nisan sonu mayıs başı gibi oluyor 8nsallah sağlıkla kucagimiza aliriz ❤
Aslanannesiayse Bd21 benim ilki zorunlu olarak sezeryan oldu devlette 😢 ama bu sefer nasipse normal doğum istiyorum
Halimekinali123 Aslanannesiayse benimde ilki sezeryan oldu zorunlu bende normal olmak isterdim sezeryan olmak isteyenlerede fikir olsun derseniz hic tavsiye etmem😒tabi bebek dogunca hepsini unutuyosunuz zaten.