Ezgiiiii Ayy o kadar degisigm ki yerde mi geziyom gokte mi belli degil halszlik mi nedir bilmyrm kafam donuk gibi sanki cok canimi skiyo bu durum
Kubraoguzhan Ezgiiiii Symanur ay kızlar ben de o kadar halsizim ki bu kelime durumumun yoğunluğunu anlatmıyor.bundan iki hafta öncesine kadar çok iyiydim erken doğumdan dolayı fitil olarak progestan kullanıyorum acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum 😔😔
Deletedmom206 Ezgiiiii 33+6 bugün sadece yattım kaktım yemek yedim ve hala cok Yorgun'um son 1 haftadır cok agırlaştım
Ezgiiiii Symanur benim tam.olark oylede degil.cok degisik nasil anlatsam kafam donuk sanki hisszlk yasiyom mal mal bakiyom.sanki
Zeynepmom Ezgiiiii evet bende öyleyim ama biraz biraz azaldı güzle şeylerle uğraş elbiseleri yıka çanta hazırla kafan dağılıyor
Ezgiiiii Kubraoguzhan ben en bastan beri bu haldeym cok skldm.artk oyle olunca icim daraliyo resmen gozlrm bile degsk bakyo resmen
Zeynepmom Ezgiiiii ya ever biz bu haldeyken bebekler mutsuzmudur acaba ruh gibiyiz arada hüzünleniyoruz😢
Ezgiiiii Deletedmom206 benimkide yorgunluk mi acaba hic bi sekilde anltamym.kendimi yururken bile kendimi hssetmym.sanki
Kubraoguzhan Ezgiiiii bugün zar zor loğusa takımlarımı ütüledim ütü masasının üstünde duruyor yani bi işi yapiyorum on saat dinlenmem gerek ki ikinci bir şey yapayım
Deletedmom206 Ezgiiiii bence hormonlarla alakalidir hep mutsuz hissediyorsun dimi bana ara ara oluyor
Symanur Hormonların etkisi sanırım bazen bende o durumda oluyorum kendi kendime çok mutsuzum diyorum en küçük bir şey bulup oturup ağlayabiliyorum Allah yardımcımız olsun inşallah yani ne zaman geçer bilemem tabi 😏
Ezgiiiii Symanur bende bugn yetr.artk deyp agladm.cok.mutszluk yapiyo moralim.bozuluyo neden boyleym ben diyorm
Symanur Zeynepmom inşallah ama isteyerek bu durumda değiliz ki kim isterki bu kadar mutluyken mutsuz olmayı 😐